Kastettiğin arka lastikleri bağlayan pedalsa yok.Kolay gelsin guzel paylasim. Bu 135 liklerde badanaj pedali varmiydi ?
Kastettiğin arka lastikleri bağlayan pedalsa yok.
Bu aslan buradan tek çıkardı bence ama neyse
evet fırfır diyoruzOlur böyle şeyler, sıkıntı yok. Arka tekerlerin dişlerinin çamurla kaplı olması işini zorlaştırmış anlaşılan çakalın.
Römork arkasında gübre serpme fıçısı mı var?
aman abi o elim ayağım eyvalah saolmemet geçmiş olsun..
135 lik "bu kadar yeter ben yokum diyor"
ıyı davranın o küçük deve ilk göz agrımdır benım o
valla ustam gücüne göre her işi yapıyor tavsiye ederim bizde 2. traktör olarak kllanıyoruzArasıra düşünüyorum 2. Traktör olarak alsak mı diye.
evet abi baya yağdı darısı sızeMehmet kolay gelsin,baya da tırmanmışsın çok çamur oralar. O kadar yağış oldu buralar toz duman
heyyt bee kral efsane 135. ben küçükken vardı bizde. önünü kaldırır çekerdi. çekirge gibi traktör. zaten massey gold serisine gecene kadar en çok satan traktörleri üretti. sonra bozdu kendini. artık yeni serileri gözde oldu.
yok ustam olsa hoş olurduKolay gelsin guzel paylasim. Bu 135 liklerde badanaj pedali varmiydi ?
Kastettiğin arka lastikleri bağlayan pedalsa yok.
aynen bndan önce 1-2 yerdede kalır dedım cıktıKolay gelsin romorkle camur performansi kotu sonuclanir genellikle 135in yapacak cok seyi yokmus.
Cuvallarda ne var
Tabi arka dingil difransiyel kilidini kastediyorum. Bizim x65 tede yok ondan sordum. Sanirim opsiyonelmis o zamanlar cunku reklam videolarinda var pedal.
cekmeye fırsatım olmadı ustam bidahakıne ınsallahhani ya video yok
memet geçmiş olsun..
135 lik "bu kadar yeter ben yokum diyor"