PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
130hp traktör seçimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="jondereci" data-source="post: 1451265" data-attributes="member: 98131"><p>Ben fpt iveco motorların hastasıyım. Tepeden devirden pek anlamam. Benim gördüğüm kadarıyla fiat motoru gibi performanslı ve uzun ömürlü motor yok. Jondere ve agco sisu motorda buna dahil. Agco motorunda doğu ve güneydoğu bölgelerimizde hararet sorunlarının olduğunu duydum birçok kez. Jondere powertechplus denilen 6 serilerinin pvs ve pss motorları da performanslı olsalarda iveco kadar uzun ömürlü değiller. Performans olarak jd=fpt>agco, ömür olarak fiat>agco>jondere diyebiliriz. Yerli motorlardada s8000 türkfiat motorları hem çekişte hemde motor ömründe bence zirvedeler. Tümosan motorları çekişli olsada ciddi ömürsüz motorlar. Çekişten kastım markaların dengi nominal güçlerine bakılarak yapılan kıyas ya da dengi maksimum güçlerine bakılarak yapılan kıyas. Veyahut maksimum torkları denk olan motorların kıyası…….. euro3 ten sonra motorların karakteride öldü bence. Keşke vaktinde imkan olsaydı da bi 6930 ya da nh t7030 gibi esaslı makineler alınabilseydi. Yeni makineler ne eskiler kadar sağlam ne de eskiler kadar ciğerli. FinalTier4 Stage5 traktörler bence oyuncak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jondereci, post: 1451265, member: 98131"] Ben fpt iveco motorların hastasıyım. Tepeden devirden pek anlamam. Benim gördüğüm kadarıyla fiat motoru gibi performanslı ve uzun ömürlü motor yok. Jondere ve agco sisu motorda buna dahil. Agco motorunda doğu ve güneydoğu bölgelerimizde hararet sorunlarının olduğunu duydum birçok kez. Jondere powertechplus denilen 6 serilerinin pvs ve pss motorları da performanslı olsalarda iveco kadar uzun ömürlü değiller. Performans olarak jd=fpt>agco, ömür olarak fiat>agco>jondere diyebiliriz. Yerli motorlardada s8000 türkfiat motorları hem çekişte hemde motor ömründe bence zirvedeler. Tümosan motorları çekişli olsada ciddi ömürsüz motorlar. Çekişten kastım markaların dengi nominal güçlerine bakılarak yapılan kıyas ya da dengi maksimum güçlerine bakılarak yapılan kıyas. Veyahut maksimum torkları denk olan motorların kıyası…….. euro3 ten sonra motorların karakteride öldü bence. Keşke vaktinde imkan olsaydı da bi 6930 ya da nh t7030 gibi esaslı makineler alınabilseydi. Yeni makineler ne eskiler kadar sağlam ne de eskiler kadar ciğerli. FinalTier4 Stage5 traktörler bence oyuncak [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
130hp traktör seçimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt