105.80 DTT ( intercool )

Ynt: 105.80 DTT ( intercool )

ilk defa gördüm, paylaşım için teşekkürler. ama biraz daha heybetli olsaymış daha güzel olurmuş.

abi süper olmuş da sanki tipi 70 80 nin tipi gibi lastikleri de balon lastin olsa lassa nın bide şu traktörün kalını bını biraz büyütsün ler bence

paylaşım için tşkler . güzel makina fakat gücüne gore biraz hafif sanırım . tahminen 3 buçuk 4 ton gelir gibi geliyo agırlıkları fazla diil. çekişmede pek ii olacagını dusunmuyorum emsalleri karşısında ve lazer li tesviye için hafif oldugu için uygun olmadıgını dusunuyorum. ama pullukta iyi olabilir ben klasik serilerini daha çok begeniyorum tümosanın . birde klasik serilerine özellik geliştirseleer yandan vites levye gibi.

Bildiğim kadarıyla bu model ve daha da büyüklerini üretecekmişler...Debriyajsız ileri-geri(shuttle) falan olacakmış...Bilgi galeriden (Aslanlar Otomotiv)...Kışa doğruda olabilirmiş bunlar... ok-*-s

eger 105hp traktör 4200kg geliyorsa çekide başarılı olacagını sanmıyorum.çünkü benim erkunt servet 80.4 bile full depo 4220kg geliyor.