Bende 5440 dusunuyorum abi 5445 nasıl olur ?3000 serisi kullanıyorsanız mf 5440 öneririm
Bende 5440 dusunuyorum abi 5445 nasıl olur ?3000 serisi kullanıyorsanız mf 5440 öneririm
Massey hayranligim zaten ön planda abi 5440 dusunuyordum ama 5 olanları yeni duydum
Ustam bölgende Mf servisi varsa hiç durma 5700S serisi alabilirsin yakıtı çok az yaptığı iş süper her gün değerleniyor özellikleri ve konforunu binince sen tadıcaksın zatenMerhaba arkadaşlar 100 hp ila 110 hp kadar traktör öneriniz nelerdir tercihen massey ferguson ve new holland johndeere de olabilir aradığımız performans güç yakıt tasarrufu dayanıklı çok yakmayan servisi yedek parçası pahali olmayan traktör öneriniz nedir marka model olarak
45 55 güzel makina ama perkins commanrail olması biraz sıkıntılı geliyor bana enjektörler arıza veriyormuş diye duydum birazda pahalı 10 binden başlıyormuş galiba5400 serisinden 5445-5455-5460 öneririm. Bakımlı bir traktör denk gelirse yüzünüzü güldürür. Yedek parçası pahalı ama pek de yedek parçaya ihtiyaç olmuyor doğruya doğru. Satarken de sıkıntı olmaz alıcısı bulunur. Ben memnunum. Nh tr6 serisinin de sizi memnun edeceğini düşünüyorum ama daha pahalı bir seçenek olur.
Ben degistirdim enjektörü takım olarak. Doğru 8-9 bin civarıydı. 3780 saatte traktörüm. Enjektör harici bir sorun çıkarmadı şükür.45 55 güzel makina ama perkins commanrail olması biraz sıkıntılı geliyor bana enjektörler arıza veriyormuş diye duydum birazda pahalı 10 binden başlıyormuş galiba
Ben de deneyimlerimi yazayım 5455 ile 2800 saat.Ben üç yıl kadar mf 5445 kullandım sıfır traktör daha geldiğinde diferansiyel kilidi çalışmıyordu, konfor olarak çok iyiydi, yükseklik fren vites vb. konularında mükemmeldi, ama yakıt konusunda az yakar diyen arkadaşlara katılmam mümkün değil, 5 li 14 inç pullukta dönümde 2.5-2.8 lt arası yakıyordu, 14 gaz ver yakıt azalır dediler olmadı 20 gaz ver yakıt azalır olmadı 16 gaz ver yakıt azalır her türlü tavsiyeyi dinledim değişmedi, hepsini geçtim yolda da cayır cayır yakıyordu, isteyen istediği markayı almakta serbest saygıyla karşılarım ama benim deneyimim bu oldu maalesef
Sizinki yine iyiymiş 5450 ile 3 litre altına inemiyoruzBen üç yıl kadar mf 5445 kullandım sıfır traktör daha geldiğinde diferansiyel kilidi çalışmıyordu, konfor olarak çok iyiydi, yükseklik fren vites vb. konularında mükemmeldi, ama yakıt konusunda az yakar diyen arkadaşlara katılmam mümkün değil, 5 li 14 inç pullukta dönümde 2.5-2.8 lt arası yakıyordu, 14 gaz ver yakıt azalır dediler olmadı 20 gaz ver yakıt azalır olmadı 16 gaz ver yakıt azalır her türlü tavsiyeyi dinledim değişmedi, hepsini geçtim yolda da cayır cayır yakıyordu, isteyen istediği markayı almakta serbest saygıyla karşılarım ama benim deneyimim bu oldu maalesef
Ben de deneyimlerimi yazayım 5455 ile 2800 saat.
Pulluk toprağa göre değişir lakin ben 1.9 lt yakıyorum esaslı da batırdığımı düşünüyorum.6 km ile sürüyorum ortalama.
Günlük 320 km yol yaptım 11 gün boyunca. Giderken boşları toplam 6 ton olan 2 römork,gelirken dolu 14 ton olan 2 römork taşıdım. Ortalama net 1 lt mazot ile 3 km yol gitti. Az mı çok mu bilemem . Vakit darlığından habire gazladım.
Gübrede 0.1, ilaçlamada 0.1 lt mazot yakıyorum. Bahar kültivatörü 0.8-1 lt arası yakıyor. Kurakta biraz daha düşük.
Beni memnun ediyor.Belki de ben şanslı çıkmışımdır
5455 kullanma şansım olmadı ama yan köyde birisinde vardı, yolda yakıt konusunda o da memnun değildi, fakat tarlada 5 li 16 inç pullukta ise 2 lt üstünü hiç görmedim demiştiBen de deneyimlerimi yazayım 5455 ile 2800 saat.
Pulluk toprağa göre değişir lakin ben 1.9 lt yakıyorum esaslı da batırdığımı düşünüyorum.6 km ile sürüyorum ortalama.
Günlük 320 km yol yaptım 11 gün boyunca. Giderken boşları toplam 6 ton olan 2 römork,gelirken dolu 14 ton olan 2 römork taşıdım. Ortalama net 1 lt mazot ile 3 km yol gitti. Az mı çok mu bilemem . Vakit darlığından habire gazladım.
Gübrede 0.1, ilaçlamada 0.1 lt mazot yakıyorum. Bahar kültivatörü 0.8-1 lt arası yakıyor. Kurakta biraz daha düşük.
Beni memnun ediyor.Belki de ben şanslı çıkmışımdır