Yağışların düzenli olarak yagmasiyla birlikte aycicekleri coşmuş durumda
Tarlanın içine girmeye korktum Ahmet amcaminkiler bende de iyi yarın çekip watsapp tan gonderirimBu ne maşallah beya Tutabilene aşk olsun. Humikcan Style Ahmet amcamınkiler nasıl? Whatsuptan gönderebilir misin abi?
Yağışların düzenli olarak yagmasiyla birlikte aycicekleri coşmuş durumda
Teşekkürler sağolun inşallah hepsimiz emeklerimizin karşılığını alirizMaaşAllah abi MaaşAllah emeklerinin karşılığını alırsın inşallah.
Sağol kardeşim ll 62 çeşidi bu yıl stresli bir çeşit tabana stomp extra uygulayarak ot problemi çözülüyor fakat pitrak olan tarlalara ınterwix li çeşit ekmek şartMaşallah Emre agam bereketli olsun. Bu yıl gözlemlediğim LL62 çeşidinde ot istemiyorsak tabana ot ilacı kepirlere stomp extra kumlara eftal penalin çaresi bu. Bu yıl kendimin kumlara kepirlere eftal penalin kullandım dekara 250cc 30litre su. Bizim kumlarda ıştır çok olur neredeyse hiç çıkmadı araçapa ile köreldi fakat kepirlerdede pıtrak çok olur bakıyorum tombak ta gündendi pıtraklar yetişmeye çalışıyor. Demek ki kepirlere eftal penalini duymuyor seneye Allah kısmet ederse kumlara eftal penalin devam, kepirlere Lc 108. Intervixli çeşit ekebiliriz ya da LL62 ama köküne stomp extra kullanmak istiyorum.
Maşallah.pıoneer LC 108 ekili alanlarda intervix uygulaması yapılıcak ise ısrarla bor uygulaması tavsiye ediyorum.ayçiçeğinde ki sararma etkisini ortadan kaldırıyor.ve pıtrak lar da % 95 etkisiz hale geliyor.
Bor, intervixle karıştırılarak aynı anda mı yoksa ayrı mı atılması gerekiyor?
İskender seni dinlemeyip nitratli gübre kullanmadım keşke kullansaymisim gün aşri yağıyor mübarekAynen karıştırıp uyguladım.
Sağolun hocam geçen hafta perşembe güzel yağış aldık ve bugünde aynı şekilde yağıyor ALLAH ele almayı nasip etsinMaaşallah, çok güzel gözüküyorlar, çiçek kafa zamanı yağmur bulursa taneyi ona göre düzüyor, gidişat iyi olur inşallah.
Massallah, sonu güzel olur inşallah...
Maşallah, adam içinde kaybolur bunların. Kafaya dönmüşler.
maşaiiah 62ll64 güzel duruyor bide buruşuk yapraklar olmasa
Teşekkürler sağolun ALLAH Razı olsunMaşallah çok güzeller. Aynı ayçiçekten ekiyoruz ama Çatalcaya yağış düşmediği için boyları daha bir karış
Sent from my SM-N7500Q using TrakKulüp mobile app