06.09.10 ayçicek saplarını yatırıyorum.

Ynt: 06.09.10 ayçicek saplarını yatırıyorum.

Paylaşım için teşekkürler.. Sanki arkadaşlar yorumlarında haklı gibi; TD 65 Super Plus+Çam ağacı..:):) Ciguli işine en kısa zamanda ödenek ayırsan iyi olur.. Yinede imkan meselesi.:D

bu tarlayı sürmeden direk mibzerle ekin ekecekler hem sapları yok ediyo hem iş derinliği ekim için yeterli az iş çok ekmek tek seferde tarla hzırlanıyo normalde 2 nin 3 ünde yapıyorum ancak başka işlem yapılmayacağı için bu şekilde 2nin 2 si ile vuruyorum traktör

bu sene borçları kapatabilirsem bir ayçiceek çıkarma makinesi 10 bin,birde ayçicek savurma makinesi alıcam paletli 3.5 bin.başka bişey çıkmazsa belki alabiliriz.

yorumlar ve vidyolar için tşkrler.

Ayrıca 2. el ayçicek çıkarma makinesi bakıyorum.kesinlikle seneye almam lazım eğer bulamazsam sıfır sms makine alıcam.

bende 2 tane var firari sms helezonlu sabah 7 akşam 7 40 dekar yer garanti veririm eğer sahur vaktine kadar çalışırım diyosan 60 rahat yaparsın ben piyasaya çalıştım makinaya cebimden para çıkmadı kendi kendini ödedi 2 makina ile 25 bin liralık iş yaptık ama gece gündüz dinlemeden

alim1903 link=topic=34462.msg294503#msg294503 date=1283874540' Alıntı:
bende 2 tane var firari sms helezonlu sabah 7 akşam 7 40 dekar yer garanti veririm eğer sahur vaktine kadar çalışırım diyosan 60 rahat yaparsın ben piyasaya çalıştım makinaya cebimden para çıkmadı kendi kendini ödedi 2 makina ile 25 bin liralık iş yaptık ama gece gündüz dinlemeden
bizim köydeki makine günde 80-90 romork çıkarıyor.ayrıca adamın makine çok güzel.elek tıkancakmış dolucakmış die aklına gelmesin.3 kişi yeri geliyor 4 kişi basıp çıkarıyoruz romorkları.2 romork bizim 5 tonluk romorku iç olarak doluyor.ayrıca bn romorkun altını kadar atıyorum daha sonra ordan bi başlıyorum buğday küreğiyle 30 dk da romork boşalıyor :D

makine bizim deil.makine sms ama kaç model bilmmiyorum.köyde bi arkadaşımın var onun eleği biraz ufak çok sıkıntı yaratıyormuş biraz eski makine.birde eleğe çok deneli döküyormuş.eğer eleğin başında durmazsan pisliklerle beraber atıomş ayçicek içlerinide aşaya.ama bu durum yaş iken sorun oluyormuş.

alacaksan sms helezonlu alacaksın tarlada çıkartacaksın 6 tane işçi ideal remorklarla kafa taşıma derdinde olmaz benim sms lerin fotolarını görmüştün heralde

alim1903 link=topic=34462.msg294629#msg294629 date=1283897369' Alıntı:
alacaksan sms helezonlu alacaksın tarlada çıkartacaksın 6 tane işçi ideal remorklarla kafa taşıma derdinde olmaz benim sms lerin fotolarını görmüştün heralde
görmedim linkini atsana.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us yeşil çadırın altında 2. makina bunu işler başlamadan çekmiştim yarın kullanıma hazır halini çekerim zaten buralarda yapılacak yer kalmadı son 40 dekar onuda yapıp sezonu kapatcaz eğer çekirdekler tarlada 2 gün beklesin 8 tane işçi çalıştırısın