Teşekkürler sağolasın İnşallah hayırlısıAllah hayırlısıyla biçmeyi nasip etsin. Bol bereketler dilerim.
Teşekkürler sağolasın İnşallah hayırlısıAllah hayırlısıyla biçmeyi nasip etsin. Bol bereketler dilerim.
MrbMerhabalar sağolasın teşekkürler aynen bugün bizde kısmetse yağmur gösteriyor hafta sonu girilir tarlaya pas yaprak gübresi bide böcek ilacı karıştırıp aticam kısmetse
Sağolasın İnşallah hayırlısıMaşallah güzel duruyor, sonu hayırlı olsun inşallah.
Daha atmadım ilk defa aticam pas ilaci hercules diye bir ilaç yaprak gübresi de Avusturya malı ismini hatırlamıyorum şuan sipariş verdim cumartesi gelecek kısmetseMrb
Pas ve yaprak gübreleri ne kullanıyorsunuz
Teşekkürler şimdilik iyi duruyor İnşallah sonu da iyi olur kısmetMaşallah çok iyi gözüküyor buğdaylar.Allah biçmeyi nasip etsin.
Aveneu mu bu bu fotodakiler.Bizim bölgemizde de aveneu buğdayı ekildi.Çıkış gelişme ve hastalıklara dayanımı iyi.Bugün çektiğim resimler
Ekli dosyayı görüntüle 48566Ekli dosyayı görüntüle 48567
Ekli dosyayı görüntüle 48565
Evet bu fotoğraf lari da dün çektim yarın pas süne yaprak gübresi aticam kısmetseAveneu mu bu bu fotodakiler.
Bereketli olsun.Verim ,fiyat nasıl?2020 BUĞDAY HASADIMIZI TAMAMLADIK ELHAMDÜLİLLAH...Ekli dosyayı görüntüle 49766Ekli dosyayı görüntüle 49767Ekli dosyayı görüntüle 49768Ekli dosyayı görüntüle 49769Ekli dosyayı görüntüle 49770
Bereketli olsun.Verim ,fiyat nasıl?
Saman iyi görünüyor cinsi nedir?
[/
SAĞOLUN..CİNSİ GÖKKAN DI..FİYATINA DA 1550 DEN ALIYOR TÜCCAR.BU YIL TARLANIN ÜÇTE BİRİNDE YATMA SORUNU VARDI..YATAN YERLERDE DANE EKSİKLİĞİ VE ZAYIFLIĞI DA OLDU..YİNE DE ALLAHA ŞÜKÜR 650 KG I YAKALADIK..SAMAN DA ÇOK SÜPER OLDU DA BEN SAMAN ÇEKTİRMEDEN DÖNÜM HESABI 50 TL DEN SATTIM..
Kolay gelsin bereketli olsun abi iyi verim yapmış bizim burda 350 500 arası veriyor hep2020 BUĞDAY HASADIMIZI TAMAMLADIK ELHAMDÜLİLLAH...Ekli dosyayı görüntüle 49766Ekli dosyayı görüntüle 49767Ekli dosyayı görüntüle 49768Ekli dosyayı görüntüle 49769Ekli dosyayı görüntüle 49770
SAĞOLASIN MAHMUT KARDEŞİM..BİZİM BURALARDA DA 350-500 ARASI DA .İŞTE BİZDE EKSTRADAN TOHUM KAPLAMA KARDEŞLEMEDE ÇİNKO FOSFOR FALAN KULLANIP VERİMİ ARTIRMAYA ÇALIŞTIK..YATMASAYDI 800 Ü DE DÜŞMEZDİ YA...KISMET BU KADARMIŞ....Kolay gelsin bereketli olsun abi iyi verim yapmış bizim burda 350 500 arası veriyor hep
SAĞOLASIN KARDEŞİM..EVET 650 ÇOK İYİ..AMA YATMAYAN YERLER DE 800 ÜN ÜSTÜNDE VERİM VARDI..FAKAT YATAN YERLERİN BUĞDAYLARINDA BAŞAK KISALIĞI DANE BOŞLUĞU VE DANE ZAYIFLIĞI VARDI..ORALAR 400-500 GÖSTERİNCE ORTALAMA VERİM 650 YE GELDİ..ALLAH BEREKET VERSİN NAPALIM..KISMET TEN ÖTEYE YOL YOK...Bereketin bol olsun hocam.Rabbim yemeye nasip etsin..Yukarı da yazmışsın zaten 650 kg verim oldukça iyi.
aMİN SAĞOLASINBereketli olsun. Allah ağız tadıyla harcamayı nasip etsin.