İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin bizde 10 gün den beri yağmur var dün çok yağdı toprak çamur şuan hayırlısı biz elimizden geleni yaptık bundan sonrası Allah a kalmış nasip kısmetBereketli olsun.Allah yüzünü güldürsün.Çok güzel buğdayın.Bizdede son 3 günde 50 kg yağış düşmüştür.Arpalara pek faydası olmaz ama buğdaylara çok faydası olacak.Başaklar baya şişti.Güzel yanı yapraklar hala yeşil.Biçmek nasip olur inşallah.
İnşallah sağolasınMaşallah bereketli olsun.
Sağolasın teşekkürler bu yıl bizde 4 defa güzel kar yağışı da oldu geç Ekim yaptım tohum da hastalığa karşı dirençli kısmet Allah toplamayı nasip etsinBereketli olsun. Son yağmurların geççi çeşitlere çok faydası oldu. Erkenci çeşitler kuraklık ve hastalıklardan daha fazla zarar gördü. Bu yıl geç ekimin ve buğday cinslerinin de ayrıcalığı oldu. Kısmet işi.
Maşallah dostum, güzel verim alırsın inşAllah, bu son yağmurlar çok işe yaradı erkenciler üzgün hayırlısı,
Maşallah dostum, güzel verim alırsın inşAllah, bu son yağmurlar çok işe yaradı erkenciler üzgün hayırlısı,
Eyvallah dostum sağolasın İnşallah hayırlısı şuan için güzel duruyor ama biçimde belli olacak ne yapacak gorucez hayırlısı olsunMaşallah dostum, güzel verim alırsın inşAllah, bu son yağmurlar çok işe yaradı erkenciler üzgün hayırlısı,
Teşekkürler İnşallah hayırlısıMasaAllah bereketli olsun
Bilmiyorum benim çevremde Pioneer eken yok ne desem yalan olurpioner cinsi buğdaya faydası olmamıştır o cins biraz erkenci gibi
Diğer çeşitlere göre biraz kısa 70 80 cm civarında oluyorBu cins bugdayin boyu kisami abi bende ektim bu yil benimki ceyhan 99 a gore kisa