Tohumu kimden almistinizBen 15 dekar ektim.çok memnunum.15 Eylülde ektim.15 kasımdan itibaren her gün yeşil olarak yedirdim ve halen yediriyoruz.Hayvanlar çıldırmış gibi yiyor.Sütte de günde 3-4 litre fark attı.Şu An havalar müsade ederse 2. biçimi yapacağız.Nasipse kışdan sonra ise 3-4 sefer biçmeyi hedefliyoruz.
Tohumu kimden almistiniz
Ben 15 dekar ektim.çok memnunum.15 Eylülde ektim.15 kasımdan itibaren her gün yeşil olarak yedirdim ve halen yediriyoruz.Hayvanlar çıldırmış gibi yiyor.Sütte de günde 3-4 litre fark attı.Şu An havalar müsade ederse 2. biçimi yapacağız.Nasipse kışdan sonra ise 3-4 sefer biçmeyi hedefliyoruz.
Hangi ayda ektiniz martta ekmeyi düşünüyoz biz kaç kez biçebiliriz haziran sonu temmuz ortasına kadar kuru arazi bizimki
Ben 11 dönüm ektim bu sene yarın biçecem nasip olursa ekerken şanzumanlı mibzerle ekmenizi tabsiye ederim birde toprak kum gibi olması lazım yoksa yumruk kadar keseğin altîndan cikmiyor ben ekim 25 te ektim
Benim bölgemde kış ılıman geçtiği için ben 15 eylülde ektim.Şu an ikinci biçimlere başlayacağız.Ama bilecik gibi kışın soğuk geçtiği yerlerde yulaf otunu ne zaman ekiyorsanız o zaman ekin.Kuru tarım arazisinde sağlam bir sefer biçersiniz ve 2. sefere hayvanlarınızı otlata bilirsiniz.Biçim sayısı yağmur durumuna ve hava sıcaklığına göre değişir.
Aklınıza takılan her soruyu da Reygrass danışma hattını arayarak sorabilirsiniz.
0212 709 4610
Tohumu kimden almistiniz
bir dahaki yıla bişey çıkmıyor herhalde tek yıllıkmı ??