2017 elma uretimi satis rakamlari nedir

Merhaba arkadaslar elma üretimini yaptik rabbimin verdigi kadar elmamiz oldu don olayindan dolayi seyrek ama.kaliteli elma oldu
Bahceye gelen tuccarlar elmaya kilo hesabı 1 tl veriyor indirme ucreti bize ait odeme komik bir rakam peşin kalan kisim 2. Ayda alinacak ben vermedim ama verenler oldu sizin bolgelerde durum nedir ben bu yil depoda elmanin 2 den asagi etmeyeceğini düşünüyorum

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar elma üretimini yaptik rabbimin verdigi kadar elmamiz oldu don olayindan dolayi seyrek ama.kaliteli elma oldu
Bahceye gelen tuccarlar elmaya kilo hesabı 1 tl veriyor indirme ucreti bize ait odeme komik bir rakam peşin kalan kisim 2. Ayda alinacak ben vermedim ama verenler oldu sizin bolgelerde durum nedir ben bu yil depoda elmanin 2 den asagi etmeyeceğini düşünüyorum

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Don olayı bizim burdada çok ağır oldu bizim % 60 a kadar kayıp var dondan dolayı 1 Tl ye olurmu abi Allah aşkına ülkede meyve yok verme sakın git soğuk hava deposuna koy bizim kendi depolarımız var koyup kışın satıyoruz eriği bile 3 liraya aldılar burdan tüccarlar 1 TL çok komik rakam elma 2 liradan aşağı gitmemesi lazım bu sene yoksa ZARAR. bizim burda piyasa belli değil daha hasat başlamadı 20 gün var

Merhabalar . Duyumlar o şekilde bu önümüzdeki 5 yılım fiyatlarının tatlı olacagı bilgisi var. Aynen bizi de soğuk vurdu. Elmamız çok az ama inanılmaz kaliteli. Depoya koymanızı öneririm bu kış iyi olacak fiyat bazında allah bereketli etsin [emoji4]

Bizim burda şuan elma piyasası önceki senelere göre güzel gidiyor biz armutu 3 liradan verdik mesela bu sene önceki seneler hiç 3 lirayı görmemişti hep 2-2.5 civarıydı elma satmadık daha bekletiyoruz elmayıda 1.sınıf A kaliteyi 2 den aşağı vermemeyi düşünüyoruz hatta 2.5 dan bile aşağı vermem diyor babam ihracata gidiyor 2.sınıf bile 1.5 a kadar gidiyor bu sene piyasa fena değil yalnız bu ülkede bi sene para eden ürün ertesi sene etmiyor hayırlısı olsun bakalım.

benim elmam 1.sınıf ve çok büyük oldu dev diye tabir ettiğimiz elma starking cins 1700-1800 arası depo satıs rakamımız kayseri de