Benim de dikkatimi çekiyor bu site fiyatları piyasaya göre uygun çoğu üründe ücretsiz nakliye varZiraatmakinem.com sitesinden alışveriş yapan varsa yorum alabilir miyiz?
bizim komşu gübre serpme makinası almış, köyün girişine kadar getirip bırakmışlar.Ziraatmakinem.com sitesinden alışveriş yapan varsa yorum alabilir miyiz?
Merakla bekliyoru(m)zbu sitenin sahibi arkadaşta buraya üyeydi uzun zmn önce hatta trakkuküp üyelerinde ayrı indirim vs demişti.
benim feysdede ekli sahibi ismi mustafa bey olması lazımdı bi bakayım iletişim kurabilirsem yazarım burdan yine.
Abi o degilde şu catsa olayı kafamı cok kurcalıyor.Bence fazla beklemeyin...Ben bugün sitedeki iletişim numaralarından satış sorumlusu olarak yazan Ahmet Karaca ile görüştüm yeni listeler havada uçuşuyor diyor. Yeni yıl zamları yeni yıla kadar sabredemeyebilir. 11 Aralık’ta bir yaptırım sözü çıkar da doların fitili ateşlenirse gerisini siz düşünün...
Abi o degilde şu catsa olayı kafamı cok kurcalıyor.
Az önce gazetede okudum Almanya Dış işleri Bakanı yaptırım ile ilgili sinyali varmışBence fazla beklemeyin...Ben bugün sitedeki iletişim numaralarından satış sorumlusu olarak yazan Ahmet Karaca ile görüştüm yeni listeler havada uçuşuyor diyor. Yeni yıl zamları yeni yıla kadar sabredemeyebilir. 11 Aralık’ta bir yaptırım sözü çıkar da doların fitili ateşlenirse gerisini siz düşünün...
Az önce gazetede okudum Almanya Dış işleri Bakanı yaptırım ile ilgili sinyali varmış