Traktör Kredisi 3 yıla indirildi dediler varmı aslı birde genel olarak traktör kredisi hakkında güncel bilgi verebilecek kimse varmı
Valla mart'ta 5 yıl kullandık benimde duyuşlarım o yönde indirilecek muhabbeti vardı neyi merak ettiysen cevaplayayımTraktör Kredisi 3 yıla indirildi dediler varmı aslı birde genel olarak traktör kredisi hakkında güncel bilgi verebilecek kimse varmı
Evet seçimde durdurulmuştu krediler açılmadı da sanırım. Bilginiz var mı bu konuda? 14 mayıstan beri satış vermek için bekliyoruz.
Bekliyor muydunuz yoksa yeni mi başvurmuştunuz?Açık şuan dün kullanıldı.
5yılmı aynıAçık şuan dün kullanıldı.
Daha önce traktör kredisi kullanmıştır o yüzden%50ne çıkıyor ilk kredi alanlara%75Geçen hafta bir akrabam traktörünü satmıştı yenisini almak için sorduğunda “4 yıl ödemeli ve %50 kredi” şeklinde kendisine bilgi verilmiş.
Seçimden sonra başvuruldu hocamBekliyor muydunuz yoksa yeni mi başvurmuştunuz?
Yani düşme var mart'ta 5 yıl kullandık faiz nedir nekadar masraf çıkardılarHayır 4 yıl
Yani düşme var mart'ta 5 yıl kullandık faiz nedir nekadar masraf çıkardıla
Yani düşme var mart'ta 5 yıl kullandık faiz nedir nekadar masraf çıkardılar
Traktör ithal heralde%7.5 civarına geliyor benim yerli 487.5 TL'ye 5 yılda 84 bin%3.51 milyona 300 bin faiz 4 senede. 38 bin kasko bedeli
Evet john deereTraktör ne ithal heralde
Traktör ithal heralde%7.5 civarına geliyor benim yerli 487.5 TL'ye 5 yılda 84 bin%3.5
Demekki 4yıla düştüğü gibi faizi de arttırmışlar bi tık benle aynı zamanda kubota için 700 çeken 5 yılda 900 ödeyecelEvet john deere
Hocam Nisan 2 de 2,5 ay oldu krediye başvuralı. Dün gittim hala kullandırım açılmadı diyor banka görevlisi. Kasten mi bekletiyorlar?700000 tl traktöre 375000 kredi veiririz dedi bir de az değiş mi?Valla mart'ta 5 yıl kullandık benimde duyuşlarım o yönde indirilecek muhabbeti vardı neyi merak ettiysen cevaplayayım