Traktör kredileri hakkında EK-1 de bahsedilene göre attığım linkte 5 yıl taksitlendirme ve 60 faiz indirimi uygualanacak yazıyor yani ben öyle yorumladım yinede yorumlarınızı bekliyorum
Son düzenleme:
Galiba 1 ocak itibarıyla geçerli bir bu karar tabi ikinci el durumu ne olur bilmiyorum dün biz kullandık ikinci el krediBen dün özellikle sordum, üzerine traktör olana banka traktör kredisi kesinlikle vermiyor. En az 3 yıl adınıza herhangi bir traktör kaydı olmayacak ya da mevcut traktörünüz tarımsal faaliyetlerinize yetmeyecek ki bu durumda da takas ile ancak kredi çıkabiliyor.
Bu kredi tam olarak nedir acaba?Bitkisel üretim kredisinde faizsiz miktar 100 binden 300 bine çıkarılmış
Teşekkür ederim. Çok açıklayıcı oldu.Çks deki arazi büyüklüğüne göre bitkisel üretim kredisi alabilirsiniz örneğin 400 dekar buğday ekili çks için geçen yıl 350 bin kredi onayı verdi ziraat bankası bunun 100 bini faizsiz kalan 250 bini faizli ayrıca faiz şuan için 19,5 yıllık
Yeni yayınlanan resmi gazetedeki tebliğe göre faizsiz kredi 300 bin olmuş. 300 bin üzerine faiz var.
Kaç yıl vade yapıyorlar. Vadesi bir yıl mı?Çks deki arazi büyüklüğüne göre bitkisel üretim kredisi alabilirsiniz örneğin 400 dekar buğday ekili çks için geçen yıl 350 bin kredi onayı verdi ziraat bankası bunun 100 bini faizsiz kalan 250 bini faizli ayrıca faiz şuan için 19,5 yıllık
Yeni yayınlanan resmi gazetedeki tebliğe göre faizsiz kredi 300 bin olmuş. 300 bin üzerine faiz var.
Evet 1 yılKaç yıl vade yapıyorlar. Vadesi bir yıl mı?
200bin faizsiz 18 ay ödemeli hayvancılık kredisi vardı onda nedir güncel durumlarÇks deki arazi büyüklüğüne göre bitkisel üretim kredisi alabilirsiniz örneğin 400 dekar buğday ekili çks için geçen yıl 350 bin kredi onayı verdi ziraat bankası bunun 100 bini faizsiz kalan 250 bini faizli ayrıca faiz şuan için 19,5 yıllık
En doğrusu şubeye giderek doğru bilgi şubelerden kaynaklı farklar olabiliyorFaiz tam olarak kaç ?
Vade 5 ? 3 ? Yok mu tam bilgisi olan biri ?
Faiz normalde 40 ama ama %50 devlet indirim sağlıyo %20 ye düşüyor vade ise 5 yıl ortalama olarak 2 milyon çekersen senelik 400 ana para 400 de faiz olarak 800 binlira ile 5 senede 4 milyonu ödeyip borcu bitirirsinFaiz tam olarak kaç ?
Vade 5 ? 3 ? Yok mu tam bilgisi olan biri ?