Arkadaşlar birine kefil oldum krediyi kullandı ama çıkmak istiyorum benim yerime başka kefil bulsa ben çıkabilirmiyim bilen varsa
bankanın kefillik şartlarına uygun başka bir kişi evraklarını hazırlar bankaya verir.
senin evrakların çıkar o kişinin evrakları dosyaya dahil edilir.
ve banka memuru sana bu krediye kefillik ve sorumluluğunun kalmadığına dair sana evrak verir.
olmaz diye birşey yok.
biz yaptık aynen böyle oldu.
sorun yokkk.
Kullanilan krediyi odedikden sonra kurtulursun basimdan gectigi icin baya yuklu miktarda odeyip kirtuldum
Yok alamadik dahaKötü durum ödediğinide alamamışındır tabi
aynen ziraat bankasıYusuf abi ziraat bankasında bizim kefilliğimiz sizin bu durum hangi bankadaydı
cemal usta şu kefil olup çektiğin çileyi biraz ayrıntılı yazabilirmisin.Yok alamadik daha
neden borçlarını ödemedi bu insanlar.Babam kefildi cekilen kredi 40 bin 8 senede 560 bin olmus 140 bine avukatla anlasip odedik ben alcak vercege karismiyom babam ilgileniyodu hicte sormuyom moralimi bozmamak icin yazin biraz vermisti bugun senedin son gunu yarin nolcak bakam bekliyoz
Cemal abi Baban kefil olmuş kredi çeken kişi odemediyse şimdiye kadar babana telefon yada eve posta ile zarf gelmedi mi, 8 yıl baya uzun süreBabam kefildi cekilen kredi 40 bin 8 senede 560 bin olmus 140 bine avukatla anlasip odedik ben alcak vercege karismiyom babam ilgileniyodu hicte sormuyom moralimi bozmamak icin yazin biraz vermisti bugun senedin son gunu yarin nolcak bakam bekliyoz
Borc icraya dustu ama bize hic gelmedi krediye ceken baska kullanan baska ikiside borcu kabullenmiyoduCemal abi Baban kefil olmuş kredi çeken kişi odemediyse şimdiye kadar babana telefon yada eve posta ile zarf gelmedi mi, 8 yıl baya uzun süre
Abi icraya düşünce avukat arardi sürekli , size haber vermeleri lazımdı borç baya varmış 140 bin dile kolay odersin inşallah diğer kişide verir paranıBorc icraya dustu ama bize hic gelmedi krediye ceken baska kullanan baska ikiside borcu kabullenmiyodu
Biz odedik dosya kapandiAbi icraya düşünce avukat arardi sürekli , size haber vermeleri lazımdı borç baya varmış 140 bin dile kolay odersin inşallah diğer kişide verir paranı