Proforma fatura kesebilen her yer olur.
İki sene içinde ziraatten 4 defa kredi kullandım.Denizbankın çiftçi kredisi ile ziraat bankası çiftçi kredisi oranlarını bilen var mı acaba, hangisi daha avantajlı kullanan oldu mu acaba
Ekipmanı bilmem ana traktör kredisinde Ziraat bankası Denizbanktan iyi biz her iki bankadanda traktör kredisi çektik Ziraat faiz oranı ve kasko fiyatı olarak Denizbankâtan iyidi.Denizbankın çiftçi kredisi ile ziraat bankası çiftçi kredisi oranlarını bilen var mı acaba, hangisi daha avantajlı kullanan oldu mu acaba
Kuru tarım oldugunuz için olabilir320 dönüm bu yıl ekilişimiz var buğday arpa kuru tarım işletme kredisi olarak 48 bin tl çıktı. Çok düşük geldi. Geçen yıldan üstümüzde 60.000 tl lik traktör kredisi de var. Bu kadar düşük kredi neden çıkar acaba...
Makina ekipman kredisi ziraatin sitesinde acıklama var zaten devlet destekli 4 veya 5yıllık ödemeli cks ler ve hayvan kayıtlarını cıkartıyosun bide aldığın ekipmanın proforma faturasını bunlarla gidip başvuruyosun güzel bir sistem 25 bin tl ye kadar olan ekipmanlarda %100 ü çıkyor kredinin 25 bin üstünde %75 i çıkıyor..
Çıkan kredinin faizinin %75 inide devlet ödüyor buna süspansiyon denir..
Ben 1 ay önce aldım
4 sıralı havalı ekim mak.
8 lik santrufüj
Mısır çapa mak.
Üçü 23 bin tl tuttu, 23 bin kredi çıktı senede bir ödemeli 4 yıl..
23 bine 4 yılda 2.500 tl faiz tuttu yani 23 bin 4 yılda 25.500 oldu
Hayırlı olsun bu şartlarda cok uygun.Makina ekipman kredisi ziraatin sitesinde acıklama var zaten devlet destekli 4 veya 5yıllık ödemeli cks ler ve hayvan kayıtlarını cıkartıyosun bide aldığın ekipmanın proforma faturasını bunlarla gidip başvuruyosun güzel bir sistem 25 bin tl ye kadar olan ekipmanlarda %100 ü çıkyor kredinin 25 bin üstünde %75 i çıkıyor..
Çıkan kredinin faizinin %75 inide devlet ödüyor buna süspansiyon denir..
Ben 1 ay önce aldım
4 sıralı havalı ekim mak.
8 lik santrufüj
Mısır çapa mak.
Üçü 23 bin tl tuttu, 23 bin kredi çıktı senede bir ödemeli 4 yıl..
23 bine 4 yılda 2.500 tl faiz tuttu yani 23 bin 4 yılda 25.500 oldu
Evet kardeşim 12 ay aldığın tarihten 1 yıl sonramalzemelerin hayırlı olsun abi
bende yem karma makınası düşünüorum bu kredinin ilk ödemesi 12 ay sonramı oluyor
Eyvallah sağolasın..Hayırlı olsun bu şartlarda cok uygun.
Zıraat bnk kredi cekerken kefil istiyormu