zetor & hidromek hafriyat.. vs..
takviye 4 ile (seri 1 ' den azıcık daha yavaş) as950 ' ye çok rahat uzanıp yüklüyor.. malzeme oturmuş motor biraz zorlanıyor.. tüm gün sıcakta böyle çalıştı hararet hiç oynamadı.. operatörlük (10 üzeinden 8
) not: operatör benim
özkan asıl bi video var uzun yükleyemedim.. sondaj kamyonunu çektim o kadar kolay çektik kısa sürdü ki videosu yok
sonra şurya 2x2 bi çukur açar mısın dediler.. arka kepçe yok.. önle inceden işLeye işleye yaklaşık 1,5 metre derinliğinde 2 m x 2 m eninde bi kuyu açtım.. 20 dk sürdü sürmedi.. toprak bahçeydi rahat çalıştık.. ama inan JCB arka bomun yapacağı işi hemen hemen yaptık.. zaten sondajcılar yeter-güzel dedi
bu arada kepçedeki sarsıntısız yürüyüş sistemi gerçekten motoru çok silkeletmiyo.. gerçekten işe yarıyo..
SON OLARAK.. Yılmaz kuru balata ve şatılsızı bu gerisini düşün
şaka bi yana Allah ' a şükür benim gibi makineleri son limitine yakın ve zaman zaman hor kullanan birinde bile balatada koku gelmemesi ki kepçe=balata.. hakkaten nazar değmesin.. burda bi kepçeli tümo 95 var oğlunun demesi balata yetişmiyo..
Yılmaz elime bi şatıllı-buçuklu Zetor power geçsin JCB ' ciler işlerinden olur hodri meydan
https://youtu.be/QBOL71ORAzY