ataks tavuklarimiz sonunda yumurtlamaya basladi Ekli dosyayı görüntüle 23122
her gecen gun artiyor . 150 tane tavuk var. her gun 3-5 fazlalasiyor.maşallah hayırlı olsun kaç tavuktan kaç yumrta alıyorsunuz
bizim köy tavukları 25 taneden 7-10 arası geliyo
Bende ewe kümes yapmayı düşünüyorum keyfi bakacamda kümes yer ve kümes içinin fotolarını gönderebilirmisin fikir sahibi olurmher gecen gun artiyor . 150 tane tavuk var. her gun 3-5 fazlalasiyor.
cektigim zaman gondereyimBende ewe kümes yapmayı düşünüyorum keyfi bakacamda kümes yer ve kümes içinin fotolarını gönderebilirmisin fikir sahibi olurm
Maşallah bu kanatlı işi bende hobi Püsküllü paçalı bir horoz vardu cinsini bilmiyorum ama adam 500 lira istemişti fiyatına çok hoşuma gitti ama
1 tane hindiden 13 tane hindi yapmıştım geçen sene, bu sene 10 tane hindi var. bu hesaba göre 130 hindi olur gibi Etinide yemiyorum hayır tamamen görüntü için besliyorum satılır mı acaba
yarisini kendim yetistirdim civcivden atakslari bursa emin tavukculuktan aldimDostum bende tavuk alacam nerden aldın sen
Bana lazım hangi ildesinizEkli dosyayı görüntüle 23135
Ekli dosyayı görüntüle 23136
Ekli dosyayı görüntüle 23137
Ekli dosyayı görüntüle 23138
Horoz lazımsa yardımcı olayım hemşerim
Paçalı sakallı-light susex cinsi mevcut sağlıklı genç 6-7 aylık kendi üretimim
Geçenki yengemin yolduğu bunlardan birimiydi yoksa bilader.Ekli dosyayı görüntüle 23135
Ekli dosyayı görüntüle 23136
Ekli dosyayı görüntüle 23137
Ekli dosyayı görüntüle 23138
Geçenki yengemin yolduğu bunlardan birimiydi yoksa bilader.