resimdeki sari pas ilaciyla yukarida bahsettigim karisimin icine karistirsam faydasi olurmu acaba arkadaslardonume 350 ml humikcan 100 ml kalsiyum nitrat 100ml cinko sulfat kullanicam sararmaya etkisi faydasi olurmu. yoksa direk mantar ilacimi kullanayim. yorumlarinizi bekliyorumEkli dosyayı görüntüle 24228
Pas için sistemik mantar ilacı kullanman lagzim. Bu ilaçlar kontak etkiye sahip pek is yapmaz. Harbor atBu ilaç bence pas için iș yapmaz.Yapsa bile ekonomik olacağını zannetmiyorum.Dekara 350 gram tavsiye edilen dozu var.Hektaș olsun derseniz altis kullanabilirisiniz.Raumada olabilir
Harbor la acanto plus arasında fark varmi peki harbor 70 tl acanto plus 160 tlPas için sistemik mantar ilacı kullanman lagzim. Bu ilaçlar kontak etkiye sahip pek is yapmaz. Harbor at
Kalsiyum hic birseyle karismiyor diye hatorliyorum emin degilim iyi arastirmak lazim...İlacın üzerini incelerseniz hastalık belirtileri görülmeye başladığında ilaçlama yapılır ve 10 gün sonra tekrarlama yazıyor.Ayrıca kükürt ve kalsiyum ihtiva eden gübrelerle karışmıyormuş.
kalsiyum atmaktan vazgectim. cinko sulfat potqsyum nitrat ve humikcan kullanicam. tam pas hastaligida yok ama kullanmakta yarar var tedbir amacliKalsiyum hic birseyle karismiyor diye hatorliyorum emin degilim iyi arastirmak lazim...
Input baktiniz mi mantar hastaligi icin
donume 350 ml humikcan 100 ml kalsiyum nitrat 100ml cinko sulfat kullanicam sararmaya etkisi faydasi olurmu. yoksa direk mantar ilacimi kullanayim. yorumlarinizi bekliyorumEkli dosyayı görüntüle 24228
Buğdayda kolay kolay demir eksikliği olmaz.Potasyum kaynağı olarak potasyum sülfat kullanıp karışıma birazda üre eklerseniz hem kükürt ihtiyacını hemde azot ihtiyacını karşılarsınız.Çinko sülfatta kükürt var ama yetersiz kalabilir.Kükürt aminoasitlerin ve proteinlerin oluşmasında çok önemlidirkalsiyum atmaktan vazgectim. cinko sulfat potqsyum nitrat ve humikcan kullanicam. tam pas hastaligida yok ama kullanmakta yarar var tedbir amacli
zamanla atarmiBoş yere pas ilacı atma bence pas. Gözükmüyo semir eksiği var fazla su tutan yerden almışsın kökü
zamanla atarmi
bugun humikcan cinko sulfat potasyum nitrat uygulamasi yaptim. bakalim ilerleyen gunlerde tekrar fotoları paýlaşirimbu sekilde uclarda sararma var.bugday cinsi nacibey ..
ama diger cins bugdaylarimda yokEkli dosyayı görüntüle 24308Ekli dosyayı görüntüle 24309
yok cok sukur. gecen yilda ekmistim nacibey ama boyle bi sorunla karsilasmamistimnacıbeyse ılk aklıma gelen soguk vurması dha once sahıt oldum dıger cıns bugdaylarda aynı sorun varmı
yok cok sukur. gecen yilda ekmistim nacibey ama boyle bi sorunla karsilasmamistim
anladim. peki gubre uyguladinizmi yoksa kendiliginden atti mi. verime etkisi oluyor mukuru sert ayazda kıragılarda soguk vuruyor
anladim. peki gubre uyguladinizmi yoksa kendiliginden atti mi. verime etkisi oluyor mu