Abiler bu yıl 15 dönüm kadar ikici yonca ekimini yaptım bu zamana kadar sezonun yoğunluğundan dolayı tam hatırlayamıycam ama 3.yada 4. biçimi yaptık fakat daha ilk ettiğimiz gün ben bu yonca seyrek oldu dedim babam ve eken abiler oldu o oldu dediler neyse bizim yonca çıkış yaptı ve sonuç benim dediğim gibi bana göre seyrek babam daha ilk yılı doldurur o kendini dedi her biçimde 50 balya çıkıyor tabi ilk sulamayıda işlerden dolayı geciktirdik tam o ara kirazlar çıktı balya sezonu başladı kapalı sistem baraj kanalından tarlaya kadar ikitane 100 metre kangal boru çekmesi yetmedi 50 tane boru dizdik yer altından falan suyu geç verdik şimdi bu ilk yılda bu kadar balya çıkması normal mi yoksa elimde 30 kg kadar tohum var gerekirse bi 30 kg daha alırım onu nasıl ekebilirim olur mu yoksa internette sıvı gübre gibi birşeyler var dallandırıp budaklandırıyormuş faydası olur mu not: üç sefer şeker gübresi verildi her biçimden sonra gübre atıldı sonra sulama yapıldı 15 dönüme 10 çuval yardımlarınızı bekliyorum