Sulama yapıyormusun..9 dönümden 35 balya aldık ama olsun o kadar ilk yılıEkli dosyayı görüntüle 31551Ekli dosyayı görüntüle 31554Ekli dosyayı görüntüle 31555Ekli dosyayı görüntüle 31556Ekli dosyayı görüntüle 31557
Hayır sadece biçiyoruz.bu yıl sulamadan 3 defa biçen oldu.2. Ve 3. Biçimin balyasını bizzat ben yaptım.her biçimde ortalama dekara 7 balya aldı.balyada yemyeşil duruyordu.25 kg aşağı değildi.Sulama yapıyormusun..
Bizde bu yıl ektik 35 dekar 1defa biçtik 300 balya aldık gelecek sene 3 defa biçeriz 1000 balya geçer susuz tarla...Hayır sadece biçiyoruz.bu yıl sulamadan 3 defa biçen oldu.2. Ve 3. Biçimin balyasını bizzat ben yaptım.her biçimde ortalama dekara 7 balya aldı.balyada yemyeşil duruyordu.25 kg aşağı değildi.
Hocam yer neresiHayır sadece biçiyoruz.bu yıl sulamadan 3 defa biçen oldu.2. Ve 3. Biçimin balyasını bizzat ben yaptım.her biçimde ortalama dekara 7 balya aldı.balyada yemyeşil duruyordu.25 kg aşağı değildi.
Hocam yer neresiBizde 3 dönüm yere ektik 3 ncüye balya yaptık. Dönümden 10 balya veriyor. Yer gübreli verim kötünün iyisi Ekli dosyayı görüntüle 31591
Teşekkürler ustamBereketli olsun hocam