.Ben hayvancılık yapmıyorum ektiğim ürünü satcam.Balıkesir ' in Susurluk ilçesinde yaşıyorum ve tarlalarım Susurluk ' tadır.
1)50 dekar yonca ekmemi tavsiye eder misiniz?(30 dönümü dere boyunda,diğerleri de parça parça düz arazi su var)
2)Yonca mı ekmemi tavsiye edersiniz yoksa mısır mı ?
3)50 dekar yoncadan ilk yılda ne kadar para kazanırım tahminen olarak?
4)Yoncayı ne zaman ekmemi tavsiye edersiniz?Sonbahar mı İlkbahar mı
5)Yonca tarlasından 1 dönüm tarladan kaç kg lık kaç tane balya çıkar?
6)Yoncayı ektikten sonra ne zaman sonra ilk biçimini yaparız?
7)50 dekar yonca için genel tahmini masraflar ne kadardır?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
1)50 dekar yonca ekmemi tavsiye eder misiniz?(30 dönümü dere boyunda,diğerleri de parça parça düz arazi su var)
2)Yonca mı ekmemi tavsiye edersiniz yoksa mısır mı ?
3)50 dekar yoncadan ilk yılda ne kadar para kazanırım tahminen olarak?
4)Yoncayı ne zaman ekmemi tavsiye edersiniz?Sonbahar mı İlkbahar mı
5)Yonca tarlasından 1 dönüm tarladan kaç kg lık kaç tane balya çıkar?
6)Yoncayı ektikten sonra ne zaman sonra ilk biçimini yaparız?
7)50 dekar yonca için genel tahmini masraflar ne kadardır?
Şimdiden çok teşekkür ederim.