S.a arkadaşlar bu günler bizim için yoğun çalışmayla geçiyor ekilecek son ürünleri bitirmeye çalışıyoruz,pancarların bir kısmı çıkarken kayseye yakalandı onlara yağmurlama yapıyoruz,ayçiçekleri çıkmaya başlamış onlar beklenmeye başlandı kuş (güvercin) vurmasın diye arada yapmayı planladığım acil olmayan işleride halletmeye çalışıyorum.
Bu yoğunlukta objektifime takılan bazı kareler iyi seyirler
Akşam üzeri yağmurlamadan sonra eve dönerken gün batımı (benim motorda takıldı kareye ayrı bir hava kattı manzaraya)
Bunlar 1 Nisanda ektiğim kendi pancar yerime gelengi deriz biz belgesellerde kır köpeği diye bahsediyorlar pancarın bölgemizdeki bir numaralı düşmanı onlar için çuvaldan set yaptım iş yoğunluğunda pancarları yemesinler diye.
Buda bizim belalımız gelengilerin resmi
Bu gün mısır yerini hazırlayıp ektim ekimden fotoğraf çekemedim telefonun şarzı bitti ama yerini hazırlarken birkaç resim çektim.
Bunlarda çıkarken kayseye yakalanan pancarlara yağmurlama yaparken birkaç kare
Buda kendi pancarımdan 1 Nisanda ekmiştim bugün yarın ilaç atıp ara çapası çekeceğim İNŞALLAH.
TT50 yi nadasta deneme fırsatı bulduk 3 lü 10 numara pullukta çok iyi çekiyor
Bu yoğunlukta objektifime takılan bazı kareler iyi seyirler
Akşam üzeri yağmurlamadan sonra eve dönerken gün batımı (benim motorda takıldı kareye ayrı bir hava kattı manzaraya)
Bunlar 1 Nisanda ektiğim kendi pancar yerime gelengi deriz biz belgesellerde kır köpeği diye bahsediyorlar pancarın bölgemizdeki bir numaralı düşmanı onlar için çuvaldan set yaptım iş yoğunluğunda pancarları yemesinler diye.
Buda bizim belalımız gelengilerin resmi
Bu gün mısır yerini hazırlayıp ektim ekimden fotoğraf çekemedim telefonun şarzı bitti ama yerini hazırlarken birkaç resim çektim.
Bunlarda çıkarken kayseye yakalanan pancarlara yağmurlama yaparken birkaç kare
Buda kendi pancarımdan 1 Nisanda ekmiştim bugün yarın ilaç atıp ara çapası çekeceğim İNŞALLAH.
TT50 yi nadasta deneme fırsatı bulduk 3 lü 10 numara pullukta çok iyi çekiyor