ARKADAŞLAR TRAKTOR ALACAKTIK BAYI YILBASINDAN SONRA ZAM GELCEK DEDİ SİZCE DOĞRUMU?
YÜZDE 8 10 ZAM GELCEK DEDİ AMA BEN İNANMIYOM SATMAK İÇİN SÖYLEDİ GİBİME GELDİ
Tt4.65 e 3 bin gibi bi zam geliyor
Bi arkadasim aldi 20 gun once piyasada motor kalmamis.. pazarlik bittikten sonra 2017 verelim dediler fakat 3 bin fark dediler tabi pazarlik bittigi icin biz fark veremeyiz dedilerBAYİ YUZDE 8 DEDİ SENİN KİNİ GÖRE YUZDE 3 4 FELAN SANA KİM DEDİ?
Firmalar genelde Şubat ayında zam açıklar. Bir önceki seneden kalan mallar biter yeni yeni tarihli ürünler üretime başlar. Ama 2017 için pazarda daralma bekleniyor. O yüzden yerli üretim traktörlerin çok bir zam yapacağını sanmıyorum. Ama döviz kurundan kaynaklanan ufak zamlar olabilir. Çünkü traktör yerli üretim olsa da pompa, şanzıman vs. gibi parçaları ithal alıyor birçok marka.
bizim ülkemiz ihracat yapan bir ülke değil daha çok ithalat yapan ülke en basitinden traktorun ana parçaşı demirler o bile dolarla alınıyo siz nasıl zam gelmz diyosunuz?
TD 100 105 BİN ZAM GELİRSE 113 BİN OLUR DEDİ
Bi arkadasim aldi 20 gun once piyasada motor kalmamis.. pazarlik bittikten sonra 2017 verelim dediler fakat 3 bin fark dediler tabi pazarlik bittigi icin biz fark veremeyiz dediler