Yerli Bisküvilik Buğday Çeşitleri Geliştirilecek

Şekerli, hazır gıda maddeleri üreticisi Ülker, daha önceki büskivilik buğday çalışmalarına ek olarak, Konya'da bulunan Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü’yle birlikte 5+5 yıllık “Bisküvilik Buğday Geliştirme Programı” anlaşması imzaladı.


Ülker CEO’su Mete Buyurgan:

“Faaliyetlerimizin sürekliliği, ürünlerimizin kalitesinin devamlılığı için tarımsal ürünlerin sürdürülebilir tedariki öncelikli konularımız arasında yer alıyor. Sürdürülebilir tarım ve ham madde tedariki konusunda projeler geliştiriyor, araştırmalara destek oluyoruz. Birlikte başarıyla gerçekleştirdiğimiz Aliağa Bisküvilik Buğday projesinden sonra, şimdi de yeni bisküvilik buğday çeşitleri geliştirmek için yine Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü’yle birlikte Bisküvilik Buğday Geliştirme Programı’nı hayata geçiriyoruz” dedi.

1620685205910.png
 
  • Beğen
Tepkiler: ziyaretci32

Benzer Konular