Bizim için çok heyecanlı, gurur verici bir yıla giriyoruz. 2014 ' ün içerisinde TrakKulup üyeliğimiz ile sizinle tanışıklığımız başladı. Beni ve firmamı çok sıcak karşıladınız öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bizi her zaman yönlendiren, geliştiren bir tutum içerisinde oldunuz, biz de sizleri dinleyerek gelişmeye çalıştık. Bizim için çok verimli bir yıl oldu. Fuarlarda bir çok üyeniz ile tanışma imkanı buldum ve güzel ilişkiler geliştirmeye başladık.
Sizinle geçirdiğimiz mükemmel bir yıl için sizlere şahsım ve firmam adına çok teşekkür ederim, gelecek sene 90. yılımızı kutlayacağız ve sizleri gerek fabrikaya, gerek fuarlara ve gerek yapacağımız organizasyonlara şimdiden davet ediyorum. Haberleri buradan duyuracağız.
2015 ' te bereketli, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum. İnşallah güzel günler geçireceğimiz bir yıl olur.
Sizinle geçirdiğimiz mükemmel bir yıl için sizlere şahsım ve firmam adına çok teşekkür ederim, gelecek sene 90. yılımızı kutlayacağız ve sizleri gerek fabrikaya, gerek fuarlara ve gerek yapacağımız organizasyonlara şimdiden davet ediyorum. Haberleri buradan duyuracağız.
2015 ' te bereketli, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum. İnşallah güzel günler geçireceğimiz bir yıl olur.