Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cümleten slm.aley. ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYEYİM.YENİ 2006 MODEL A95 3300 SAATTE YEŞİL AVRUPA VALTRA ALDIM AMA. MOTOR HAKKINDA YORUM ALMAK İSTİYORUM KULLANAN VARDIR İŞHALLAH. PULLUK ALCAM AMA EN UYGUN PULLUK HANGİSİ OLUR.
hayırlı olsun anlş-*s sitemizde valtra kullananların söylediğine göre avrupa olan yeşil valtraların en iyileri olduğu söyleniyor size yardımcı olacaklardır hgg-*-s
Hayırlı olsun,
Alınmış malın iyisi kötüsü olmaz bence , güle güle kullanın.
Burada mutlaka iyi şeyler yazanda olacaktır , beğenmeyenlerde.
Burda bir konu açsam 300 bg lik Fendt aldım diye , onuda beğenmeyen , eleştiren üyelerimiz çıkar.
Birisi der çok yakıyor onlar , birisi der tekerleri ayçiçek arasına sığmaz
Malınızın traktörünüzün tadını çıkartın.
güle güle kullanın tekrar.
En güzel güzelin düşmanıdır yani bu işin sonu yok.. en iyi motor kapının önündekidir..
Gönlünü ferah tut, hayırlı bereketli olsun
Kaça aldınız acaba?
Burda bikaç arkadaşta var orjinal ithal Valtra, yardımcı olacaklardır.. Hermiyas-Murat abi var.. duyduğum tek sıkıntısı hava takamamak olmuş.. gene de bi görüş derim..
Son olarak şimdiye kadar hep ithal o farklı renkli Valtraların, yerli montajdan iyi olduğunu duydum, yerli montaj Valtranında da Hattat ' dan daha iyi olduğunu duydum.. o kadar..
2007 den berli valtra kullanıcısıyım şükür bi sıkıntımız olmadı valtra çok güzel ama ithal yeşil leri hiç kullanmadım ama genelde ıthaller daha iyi diyorlar şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın pulluk konusunda valtra çekişi güzel video larda genelde 5.12 ve 5.16 civarı takıyorlar tabi toprak ve engebe önemli ama 5.12 yi rahat çeker
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Çevremde epey Valtra kullanan var hepsi ithal valtra kullanıyor ve memnunlar.Yeşil valtrada var kullanan akrabamız gayet memnun.
Siteye yeni üye olmuşsunuz keşke motoru almadan öncede yorum alsaydınız ola ki şimdi memnuniyetsizlik olursa keşke sitedekilere danışsaydım dememek için