Arkadaşlar eski 2006 ünlü 4/10 pulluğumu Yeni 4/11 ile Yeniledim ilk denemede benim çok hoşuma gitti eskiye gore
Hayırlı olsunArkadaşlar eski 2006 ünlü 4/10 pulluğumu Yeni 4/11 ile Yeniledim ilk denemede benim çok hoşuma gitti eskiye gore
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Sağolasın ismail abiBereketli olsun Cemal
Sağolasin kardesimKolay gelsin abi güzel işçilik oluyor
Sağolasın kardeşim tesekkurlerkolay gelsin bereketli olsun cemal abi yeni pullukla güzel iş oluyor
Kolay gelsin Cemal abi bereketli olsunArkadaşlar eski 2006 ünlü 4/10 pulluğumu Yeni 4/11 ile Yeniledim ilk denemede benim çok hoşuma gitti eskiye gore
Sağolasin kardesimKolay gelsin Cemal abi bereketli olsun
Sağolasin muhammetKolay gelsin kardeşim
Teşekkürler 8700 tlHayırlı olsun, pulluğu kaça aldınız hocam
Kolay gelsin hayırlısı olsunArkadaşlar eski 2006 ünlü 4/10 pulluğumu Yeni 4/11 ile Yeniledim ilk denemede benim çok hoşuma gitti eskiye gore
Sağolasın abi teşekkur ederimKolay gelsin hayırlısı olsun
Teşekkür ederinHayırli olsun, bizim bölgede eskiden bir turan hastalıgi vardı, yeni yeni bitiyor.
Sağolasın adil abiKolay gelsin Cemal karpuz yerimi sürüyorsun
Bu arada geçenlerde bir yere yazdım ama sen görmedin galıba karpuz maliyet yaparsın yine demiSağolasın adil abi
Karpuz yeri pulluğu denedik erken sürdüm biyer vardı orayı 2ledim hemde pulluk denedik
Sağolasin irfan abiBereketli olsun.
Sağolasın başkan teşekkur ederimHayırlı olsun Cemal güzel günlerde kullan
Musait bi zamanda konuyu hazirlıyirum paylaşıcamBu arada geçenlerde bir yere yazdım ama sen görmedin galıba karpuz maliyet yaparsın yine demi