slm arkadaşlar yaklşık bir ay önce eski tip tümosan 70 65 aldık.yani 7000 serisi bir başka deyiş eski 65 80.traktörden gayet memnunuz problem yok.asıl konu şudur ki bizden 10 gün sonra dayımda özenip 71 70 yeni tip aldı fabrika diyorki baştaki rakkam seriyi anlatıyo sondakide motor gücünü.diyeceğim şu ki tamamen zevk meselesi sakın bazı arkadaşlar alınmasın görünüşte bizim 70 65 ondan daha büyük ön dingil daha kalın ön lastikler daha geniş kabin daha geniş.yeni alıcak arkadaşlar varsa ne olsunlar yanlarına oturacak insanlarıda düşünsünler yeni tipler çok daha dar ve hafif olduğunu düşünüyorum.birkere de karar vermeyin açıkçası bir levye meselesi için ben yeni tip almam.kaporta tamamen bakalit çamurluklarda öyle ayrıca yenilerde kabinin üstünde sinyal ve park ışıkları bulumuyor bizde hem çamurluk hem kabinde mevcut ayrıntılar küçük gelebilir fakt römork taktığınızda arkadan gelen park ve sinyallerinizi göremicektir saygılar arkadaşlar ben farkı ve yorumlarımı aktardım gerisi size kalmış... uyrra*-*- ok-*-s