PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yeni T5 Serileri Sizce nasıl?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="körsaban" data-source="post: 1467204" data-attributes="member: 48453"><p>2023 yılında t5.110s aldım ben gayet memnunum TRACTOR OF THE YEAR finalisti olmuştu orada görüp begenmiştim</p><p>-tüm seri aynı fpt f36 motoru kullanıyor</p><p>-ilk gelenlerin motoru made in italy sonrakiler yerli üretim bendeki italy</p><p>T5S ve T5 bluemaster kabin hariç neredeyse birbirinin aynısı (t5s global model tüm dünyada mevcut diğeri iç pazar için biraz daha donanımlı versiyonu motor sanjıman birebir aynı)</p><p>-t5 dual command üsteki t5s ve t5bluemasterin aynı motor sanjıman hidrolik olmasına rağmen bölücü dişli sitemi var yani buçuklusu ve hidrolik kaldırıcı kontrolü elektronik</p><p>t5 electro ise motoru f36 tr5 gibi düşünebilirsin şanjımanı 32x32</p><p>-tüm serilerin frenleri oldukça güzel özellikle el frenleri ayak freninden bağımsız şanjıman üzerinden balata sistemli güven veriyor</p><p></p><p></p><p></p><p>ilave olarak farklılık notları</p><p>-tüm modeller düz arka aksa sahip</p><p>-t5s dar ön aksa sahip daha iyi manevrası varken diğer 3 modelin ön aksı daha geniş ve daha ağır hizmet tipi</p><p>-t5s ön arka aks arası 2350 diğerleri 2450 civarı</p><p>-içlerinde en uzunu t5s 4.6 metre diğerleri 4.4 metre sebebi ise s modelinde fabrika çıkışlı ön ağırlık uzatma var</p><p></p><p>benim favorim t5 electrocommand olanı tabi bu işler bütçeyle alakalı</p><p>ben traktörden çok memnumum ilk iş alır almaz pnömatik koltuk taktım genel olarak ta hiç arıza almadım yakıt olarak ta oldukça iyi sorunuz olursa cevaplarım aklıma gelen bu gidip canlı görmeniz tavsiyemdir</p><p>alttaki linkteki videoyu izlemezi tavsiye ederim</p><p>[MEDIA=youtube]A0txqF6LSgo[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="körsaban, post: 1467204, member: 48453"] 2023 yılında t5.110s aldım ben gayet memnunum TRACTOR OF THE YEAR finalisti olmuştu orada görüp begenmiştim -tüm seri aynı fpt f36 motoru kullanıyor -ilk gelenlerin motoru made in italy sonrakiler yerli üretim bendeki italy T5S ve T5 bluemaster kabin hariç neredeyse birbirinin aynısı (t5s global model tüm dünyada mevcut diğeri iç pazar için biraz daha donanımlı versiyonu motor sanjıman birebir aynı) -t5 dual command üsteki t5s ve t5bluemasterin aynı motor sanjıman hidrolik olmasına rağmen bölücü dişli sitemi var yani buçuklusu ve hidrolik kaldırıcı kontrolü elektronik t5 electro ise motoru f36 tr5 gibi düşünebilirsin şanjımanı 32x32 -tüm serilerin frenleri oldukça güzel özellikle el frenleri ayak freninden bağımsız şanjıman üzerinden balata sistemli güven veriyor ilave olarak farklılık notları -tüm modeller düz arka aksa sahip -t5s dar ön aksa sahip daha iyi manevrası varken diğer 3 modelin ön aksı daha geniş ve daha ağır hizmet tipi -t5s ön arka aks arası 2350 diğerleri 2450 civarı -içlerinde en uzunu t5s 4.6 metre diğerleri 4.4 metre sebebi ise s modelinde fabrika çıkışlı ön ağırlık uzatma var benim favorim t5 electrocommand olanı tabi bu işler bütçeyle alakalı ben traktörden çok memnumum ilk iş alır almaz pnömatik koltuk taktım genel olarak ta hiç arıza almadım yakıt olarak ta oldukça iyi sorunuz olursa cevaplarım aklıma gelen bu gidip canlı görmeniz tavsiyemdir alttaki linkteki videoyu izlemezi tavsiye ederim [MEDIA=youtube]A0txqF6LSgo[/MEDIA] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yeni T5 Serileri Sizce nasıl?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt