Yeni römork

Eski römorkun attığı 30. takladan sonra artık traktör arkasında kayması ve son damperde pistonun keçe patlatmasıyla yeni römork arayışına girmiştim servisi geri dönüşü el emeği ve bana göre kalite konusunda bir adım önde olmasıyla gürşah'ta karar kılıp 12 tonluğunu bugün teslim aldım.Td85 biraz zorlanacak ama daha önce köksalla 12-13 ton buğday çektiğini bildiğim için içim bi nebze rahat.Kısmet olursa tam yükleyip buğday-çiçek taşıması artık bir sonraki sezona kaldı bu sene sadece gübre taşıyacak
gürşah.jpg
gürşah1.jpg

Hayırlı uğurlu olsun, iyi bir tercih olmuş, gule gule kullanın.

Kaç m3, boyutları hakkında bilgi verir misiniz?

Mahsuru yoksa kaç TL?
2x70 e 4x20 diye hatırlıyorum ebatları ama tam emin değilim kataloğa bakmam lazım m3 cinsinden inanın bilmiyorum tam yükte 12.600 yük alır dediler fiyat olarak 33 e geldi bana eski kasayı verip

• Beğen
Tepkiler: Mustafaşahin
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın 12 ton çekiye ciddi yük binecektir sıkıntı çıkarır mı acaba uzun vadede, birde romorkun yüksekliği fazla uzunluğu kısa gibi geldi devrilme riski olur mu
Uzun vadede ne olur hiç bilmiyorum ama 10 tonluk köksal bir sıkıntı çıkartmamıştı bize boyut olarak çeki olarak hemen hemen aynılar devrilme durumu illaki olur ama ön dingil terazi görevi görüyor diye biliyorum tek dingil römorklara göre biraz daha zor
120595391_1017812922067048_8856075177707586931_n.jpg

Hayirli olsun gule gule kullanin.Aynisini td 110 da kullaniyoruz tam dolu td 85 e ağir gelir.En ust kat ilaveyi cikartinca 9500 10000 kg aliyor tavsiyem tam doldurmayin.Romorktan yana sıkıntiniz olmaz.İşçilikleri gayet sağlam.Ekli dosyayı görüntüle 53043
Henüz daha deneme fırsatım olmadı ama üst ilaveleri çıkartmayla uğraşmak yerine 2 depo buğday koyup o şekil kullanmayı düşünüyorum römorktan yana bi sorun yaşayacağımı sanmıyorum tecrübe etmiş 1-2 kişi tanıyorum onlar kıramadıysa ben zarar bile veremem :D

• Beğen
Tepkiler: sertackrbck