Ynt: Yeni Pietro Barigelli 3 Sıra Pancar Sökme Makinası
bugraa link=topic=85774.msg1024817#msg1024817 date=1443892694' Alıntı:
Hayırlı olsun abi
Bizde seneye alcaz. Barigellinin 2 sıralısı için iyi demişlerdi bizim burda ama benim gönlüm 3 sıralıdan yana, kullandıkça söküm temizliği, kullanımı, Yakıtı Vs hakkında bilgi verirsen çok memnun olurum. Bizde de 2011 harmak var ona göre yorumlarsan sevinirim. Seneye kesin değiştircez bizde
Teşekkürler Buğra.
Bugün de bolca kullandım. Söküm temizliği çok iyi tertemiz çıkartıyor pancarı,kullanımı çok kolay herşey elinin altında. Komşuya sıra açtım bugün,tertemiz çıkarttı sıraları dökme tıkama yok. Biraz buraların araziler kumsal olduğu için toprak nemini çabuk çekiyor,bu da biraz tozu dumana katıyor. Kabini iyi durumda,yalıtım normal,motor sesi biraz fazla 6 silindir iveco var 260 bg sanırım. Beygirlerin sesleri güzel çıkıyor
ordan biraz kurtarıyor, sesi tatlı
Harmakla falan kıyas edilemez öyle diyeyim,çok daha profesyonel çok temiz işçilik yapıyor. Birde ekimleri daha hassas yapmak lazım,merkür sonların da bazı sıraları dar olmuş biraz oralarda sıkıntı oluyor.
Yakıt konusunda pek birşey diyemiyorum,ama yakıyor gibi görünüyor
Yani yakıtı fulleyip öyle bir girmek lazım. Makina tarlada duruyor,sabah 4 çanta mazot koydum,öğlen de 2 çanta daha ekledim ama bilmiyorum yakıt ne durumda. Hararet,yağ sıcaklığı ve yakıt göstergesi çalışmıyor,yarın usta gelip yapacak,büyük ihtimalle müşürlerden sıkıntı var ama halledilir. Ha birde klima gazı eksik
uzun zamandır yatıyormuş makina zaten..
Kayışları ve söküm bıçaklarını değiştirmek istiyor,biraz bitik gibi geldi onları da halledersem daha durmam.