Tohum azkan ekecegiz kıraç yerlerde var taban arazilerde var geçen yıl 130 kg ile 180 kg arası verim almışlardı
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gerçekten çok pahalı kurtarirmi bilmiyorum nohut bu yıl ne kadar para yapar tahmin zorrGenel verim ortalaması ne tarlanın dekarını 400 liraya kiraya aldım mısır ekmek için yağış olmadığı için nohut ekmeyi düşünüyorum değer mi
Genel verim ortalaması ne tarlanın dekarını 400 liraya kiraya aldım mısır ekmek için yağış olmadığı için nohut ekmeyi düşünüyorum değer mi
Yanlış mı okudum dekarı 400 TL ye kiraladiginizi belirtmişsiniz. Bu yüksek kira bedeline karşılık ne ekmeyi düşünüyorsunuz?
Teşekkür ederim hazne 2700 TL daha yeni aldık hiç denemedim ama burda hep bununla ekiyorlarBu bildiğimiz 11 ayaklı yaylı kültivatör. Aynısı bendede var şimdi üzerindeki haznenin fiyati ne kadar? Demir teker herhangi bir rötar yaşamadan doğal dönüşünü gerçekleştirebiliyor mu? Son olarak ayar da uyumsuzluk var mı? Teşekkür eder ve hayırlı olmasını dilerim.
Teşekkür ederim hazne 2700 TL daha yeni aldık hiç denemedim ama burda hep bununla ekiyorlar
TeşekkürlerHayırlı olsun güle güle kullanın