Tümosandan bahsediyoz 4yıldır bi shuttle geliştirdi anca onlara gelene kadar çok var daha [emoji16]Fiyatı belli mi? Ön dingil ve kabin süspansiyonu, hava kompresörü, ön yükleyici, ön pto hidrolik vs. de opsiyoneller içinde yer alıyor mu?
4 yılda kronik sorunları sürer ondan sonra düzelir [emoji4]Tümosandan bahsediyoz 4yıldır bi shuttle geliştirdi anca onlara gelene kadar çok var daha [emoji16]
Fiyatı belli mi? Ön dingil ve kabin süspansiyonu, hava kompresörü, ön yükleyici, ön pto hidrolik vs. de opsiyoneller içinde yer alıyor mu?
Çiftçilik bu halde , makinalar bu pahalilikta iken ancak internette ve fuarda görürüz.
bencedeteknoloji ve kalite anlamında çok geride kaldı ama ben bu suçu birazda albayrak holdinge buluyorum tümosan albayrağa satılmadan önce zamanına kaliteli ürünler üretiyordu albayrağa satılınca kalitede baya bi düşüş olduTümosan çok geri kaldı. Başak' ın bile daha donanımlı modellere geçmesine ramak kaldı. Tümosan kaç sene önce Maksima serisini çıkardı. Sözde 125 liği de hemen gelecekti. Üzerinden kaç sene geçti daha yeni geliyor iddaya göre. Tümosan başka alanlara daha çok yöneldi. O yüzden traktör işi daha geri planda kaldı ve gelişmesi de güç gibi duruyor. Kaliteden yoksun üretim yapıyorlar zaten. Ne kadar gerçektir ve ne kadar sürdürülebilir olur orası muamma diye biliriz. Hele ki böyle bir kriz ortamında...
2 adet tumosan sahibi ve 20 yılı geçik tümosan kullanıcısıyım
Hiç heyecan yaratmıyor bende bu haberler artık
İnşallahama tümosan bu üç modelle piyasa sağlam bir giriş yapacak gibi görünüyor
İnşallah
Yoksa cok üzdü bizi kalite ve saglamlikla ilgili sorunlar
Hele maxsima tam bir hayal kırıklığı oldu
Şimdi bakiyorum butun modellerde ağırlıkları azaltmislar
İnşallah kalite ve sağlamlık konusuna onem verilir bundan sonra
Bu arada önceden fiyat ucuz avantajli idi su an fiyatlarda cok ucuz değil
Ön yükleyici imalatı var zaten. Kompresörü de kendimiz hallederiz. Önemli olan shuttle sistemi. Ben de valtra gibi düğmeli debriyaj yapıcam 8095ehava kömpresörü veön yükleyici olacağını biliyorum tek