Yeni Haritamla İlgili . !

Kendime özel süper rampalar dar göller içinden değişik tarlalarıma gidebileceğim köy havasına tamamen bürünmüş bir harita yaptım .. Canımı sıkan bir şey var lütfen yardım edebilirmisiniz .. ? ? ... Sorun şu ki orjinal haritadaki ahır sistemini bu haritaya nasıl uygulayabılırım ... yani özür dileyerek söylüyorum ineklerimin aynı ordaki sistem olmasını nasıl sağlarım 2 haftadır uğrasıyorum bu sistem olmazsa orjinal haritayı editliyeceğim ama bu haritaya cok özen gösterdim lütfen YARDIM ...

Ynt: Yeni Haritamla İlgili . !

kardeş ineklerin bulunduğu çiftliğimi eklemek istiyorsun yeni haritana tam olarak anlayamadım sorunu :S
eğer öyle ise uğraştığın mapin içinde missions klasörünün içinde CattleMeadow.i3d bunu haritana import etmen gerekiyor

Ynt: Yeni Haritamla İlgili . !

reis0046 link=topic=42564.msg388232#msg388232 date=1303655377' Alıntı:
kardeş ineklerin bulunduğu çiftliğimi eklemek istiyorsun yeni haritana tam olarak anlayamadım sorunu :S
kardeşim bu hani ineklerın olduğu sistem yani ineklerim hareketli olmasını istiyorum bu haritama bu sistem muhtesem güzellik katıcaktır ... ne olur bırı yardım etsın ...