t 480 in sorunu varsa kullanıcılar desin massey bayisi söylemesinNew holland ' da uzel zamanındaki kalite kontrol anlayışı kalmadı artık. Meydanı boş bulmak böyle sorunlar yaşatıyor. Dün iki adet t480 gelir gelmez buradaki çiftçilere teslim ettiler. Birisinde kuyruk mili çalışmıyor, diğerinde ise şanzımandan ses geliyor şikayeti ile bayi geri aldı. Tekel olunca böyle oluyor. Erkunt tümosanda olmasa tamamen kalite anlayışı NH ' de düşecek. Rekabet her zaman için iyidir.
Moderatöre rapor et Kayıtlı
ramazanpullu link=topic=41475.msg373044#msg373044 date=1302001808' Alıntı:t 480 in sorunu varsa kullanıcılar desin massey bayisi söylemesin
burası bayi külüp değil dikkatini çekerim trak külüp yani traktörcüler külüpüArkadaşım ben massey bayisiyim evet. Burası forum herkes düşüncesini söylemekte serbest. Ben gördüğümü söyledim. İsteyen buna inanır istemeyen inanmaz. Herkesin tercihine saygı duyarım. Ama böyle emir kipiyle konuşman pek hoş olmamış. Ha benim söylediğime inanmazsın geçersin bu seni bağlamaz. O zaman bu forumdaki benim yazılarımı dikkate almazsın olur biter.
çift depoysa iki depo arasındaki üstten bağlı olan boş hava almasını sağlayan hortum olması gerekir, onda bi tıkanıklık olabilir yada yavaş yavaş doluyorsa o hortumun çapından kaynaklanıyodur nekadar hava geçişi olursa diğertarafa okadar mazot aktarır benceblkn59 link=topic=41475.msg372892#msg372892 date=1301959145' Alıntı:yeni aldığımız td100d mazot deposu tam dolmuyo. depo yarıya kadar alıyo hava çıkmıyo depodan. yeni traktör anlamadım gitti. fabrikada kontrol etmiyorlarmı nasıl saçmalık anlamadım. neyse yarın servis gelip bakıcak bakalım ne dicek..