YENİ basınçlı sulama sistemi

ARKADAŞLAR yeni bir sistem olan basınçlı sulama sistemi var yuzuak diye bir sitede satışı yapılıyor kullanan var mı bir tabanca yaklaşık 7500 mt2 yeri tek başına suluyabiliyormuş ve 75 mt uzaklığa su fırlatabiliyormuş bunun fiyatları nedir yardım edecek var mı

Ynt: YENİ basınçlı sulama sistemi

Ben bu uzağa atan yağmurlama tabancalarini beğenmiyorum uzağa atanlar ekinleri hepsini yatiriyor su tanecikkeri büyük oluyor toprağı bile kaldiriyor zaten hafif rüzgar olsa sadece bir tarafa atar

cok yulsek basıncla kullanmak lazım yoksa arkadaşların dedıgı gıbı urunu yatırıyor topragı sıkıştırıyor ama basınc yuksekse ıyı normal yagmurlamadan işciligi az

mısır sulamak için let 4o ı almayı düşünüyorum da acaba hidroforsuz mu kullanılıyo.sanayi elektirigiyle çalişan kuyum var acaba ondan direk baglasak basınç yeterli olmazmı ilk olcak memlekette.yardım lütfen

arkadaşlar bu büyük fıskiyeleri kayseri fuar alanında gördüm bayada bilgi aldıkta bunların italyan büyük boylarını almayı düşünüyorum 67 yarı çapıatanının bize uygun olduğunu düşünüyoruz ama tamda kararsızız babayı ikna etmek zor12 dekar suluyor ama tam basınçta 7 barda fiyatınada 1400 felan dedilet arkadaşlardanda biraz bilgi almak istiyorum bunun santrfüjü kademelimi olması gerekiyor kafama takılıyor birde bunların enisi kaçlığı ben baya araştırdım 79 metre atanıda var ama bunu biz kullana bilirmiyiz verimli olabilirmi bilgisi olan arkadaşlarda yorumlar ve öneriler bekliyoruz şimdiden teşekkürler

kullanamayacak ne var yeterki SU olsun, o ekipman yarım tur veya istediğin açı içinde de atım yapabiliyor +belirli bir arada suyun setliğini ve mesafesinide ayarlayabilirsin. tek veya çift kademeli pompa kesinlikle lazım .

arkadaşlar ben de var bu sistemlerden yüzüak da var skiper de var fakat kimseye tavsiye etmem verımlı bır sulama yapmıyor yoncada ve yağlık çekirdekte kullandım mahsüle basınçlı su olduğu zaman zarar vermıyor fakat nedense bununla suladığım arazilerımde verım bayabır düştü suladığımız yerı bırden suyla dolduruyor fakat suya doymuyor suladığımız ürün. bunu alacağınız paraya normal ufaktabanca alsanız daha iii olur ben geçenyıl 550 tl ye almıştım 35 mtre lik uzağa su atanını bununda üç ağızlığı var 14. 16.18 lik diye on altılık ağzıyla bırıyle ka 30 ların 13 tanesinin attığı suyu atıyo bırde buna aşırı basınç istiyo normalde aynı hatta 90lık boruya 2 adet bağlıya bılıyosun