PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
Yeni aldığım KUBOTA ME9000
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 314770" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: Yeni aldığım KUBOTA ME9000</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>arkadaşım ben erkuntta kullanıyorum same de newhollanda kullandım.. sen kubota nın nasıl bi marka oldugunu biliyormusunda yazıyorsun yorumların çok cahilce.. kubota komple traktör üreten ender markalardandır.. <strong>tum parcalarını motorunu kendisi üretiyor 120 yıllık bi markadır</strong>.. amerikada en cok satan markadır.. bu saydıgın markaların hepsi amerikada kubotanın altında.. dunyanın en buyuk dizel motor üreticisidir.. </p><p>saydıgın markalardan jhon deere haric hangisi kendi motorunu üretebiliyor.. japon yadan traktörü getirip almanyada satan bi markaya kötü dersen bi inandırıcı olmaz bana göre.. </p><p>sen hiç kubota kullandın mı karşılaştırdın mı fiyatına göre özelliklerini... v.s. çok begendigin massey ferguson bile kendi motorunu üretemiyor.. sen kalkmışsın böle buyuk markayı bilmeden arastırmadan karalıyorsun.. siz belirli markalarda fanatiklik yapmaya devam edin sadece o markaların marka ismine paranızı dökün bakalım..</p><p> ben arastırırım fiyatına kalitesine bakarım.. sağlamlıgına müşteri memnuniyetine.. bunları bi listeye yazıp karsılaştırırım.. fiyatına göre en uygunu hangisiyse ben onu tercih ederim..</p><p>siz gidersiniz markası a veya b diye o markayı alırsınız o başka.. </p><p></p><p>eger teknik bilgin veya tecruben varsa eleştirilerini yap kimse bişey diyemez eleştirecek bi nokta bulursan buyur yaz .. mantıklı olduktan sonra herkes dinler ama yok bu kötü o iyi demek pek inandırıcı olmuyor...</p><p></p><p>ersan bey sitenin objectif ve bilgili uyelerindendir.. mühendistir kendisi ve traktör sektöründe çalışıyor. yorumları site uyeleri için degerlidir takip edersen paylaşımlarını ve yorumlarını faydalı olacaktır herkese..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 314770, member: 2401"] [b]Ynt: Yeni aldığım KUBOTA ME9000[/b] arkadaşım ben erkuntta kullanıyorum same de newhollanda kullandım.. sen kubota nın nasıl bi marka oldugunu biliyormusunda yazıyorsun yorumların çok cahilce.. kubota komple traktör üreten ender markalardandır.. [b]tum parcalarını motorunu kendisi üretiyor 120 yıllık bi markadır[/b].. amerikada en cok satan markadır.. bu saydıgın markaların hepsi amerikada kubotanın altında.. dunyanın en buyuk dizel motor üreticisidir.. saydıgın markalardan jhon deere haric hangisi kendi motorunu üretebiliyor.. japon yadan traktörü getirip almanyada satan bi markaya kötü dersen bi inandırıcı olmaz bana göre.. sen hiç kubota kullandın mı karşılaştırdın mı fiyatına göre özelliklerini... v.s. çok begendigin massey ferguson bile kendi motorunu üretemiyor.. sen kalkmışsın böle buyuk markayı bilmeden arastırmadan karalıyorsun.. siz belirli markalarda fanatiklik yapmaya devam edin sadece o markaların marka ismine paranızı dökün bakalım.. ben arastırırım fiyatına kalitesine bakarım.. sağlamlıgına müşteri memnuniyetine.. bunları bi listeye yazıp karsılaştırırım.. fiyatına göre en uygunu hangisiyse ben onu tercih ederim.. siz gidersiniz markası a veya b diye o markayı alırsınız o başka.. eger teknik bilgin veya tecruben varsa eleştirilerini yap kimse bişey diyemez eleştirecek bi nokta bulursan buyur yaz .. mantıklı olduktan sonra herkes dinler ama yok bu kötü o iyi demek pek inandırıcı olmuyor... ersan bey sitenin objectif ve bilgili uyelerindendir.. mühendistir kendisi ve traktör sektöründe çalışıyor. yorumları site uyeleri için degerlidir takip edersen paylaşımlarını ve yorumlarını faydalı olacaktır herkese.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
Yeni aldığım KUBOTA ME9000
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt