Yeni aldığım Çizgi 9-35 tanıtımı

Hayirli olsun gule gule kullanin tamda bugun izlemistim denk geldi nasil islemesinden memnunmusunuz isciligi guzelmi verimleri etkiliyormu bahsedermisiniz ?

Hasat yaptiktan sonra ilk kez kullaniyorum hasattan sonra yeni satin aldim . Dolayisiyla verim konusunda yorum yapamayacagim lakin , normalde hesap suydu

İlgi aragon disktiller cekiyordum 0.7 lt
Cizel normal sira cekiyordum 1.3 lt
Cizel tersine cekiyordum (pamuk calisini koklemek icin ). 1.3 lt
İlgi aragon disktiller cekiyordum en son 0.7 lt

Toplamda 4 lt yakit tuketerek 4 seferde yapacagim isi bununla

1.9 ile 2.05 lt arasi mazotla yapabiliyorum .

Ki tek basima adam parasi extra vermeden yapiyorum . Saat basi minimum 16.000 metre kare alani isliyorum .

Bu makineyi kullandiktan sonra islemesinden cok memlunum . Toprak cok guzel cikiyor .

Seneye bitki hasat verimi icin anca fikirim olur.

Tesekkur ederim .

• Beğen
Tepkiler: MuhammedEmin

Oncelikle kolay gelsin.Ekipman cok iddali.iscilik çok güzel.traktor ile ilgili yorum yapmaya cesaret edemedim.haddime düşmez.traktorunuz dehşet verici muazzam.bol bereketli mahsuller dilerim.

Çok teşekkür ederim . Daha iyileri sizlerin olsun inşallah. Bende bol bereketli mahsüller dilerim herkese.

• Beğen
Tepkiler: Alexander
Hasat yaptiktan sonra ilk kez kullaniyorum hasattan sonra yeni satin aldim . Dolayisiyla verim konusunda yorum yapamayacagim lakin , normalde hesap suydu

İlgi aragon disktiller cekiyordum 0.7 lt
Cizel normal sira cekiyordum 1.3 lt
Cizel tersine cekiyordum (pamuk calisini koklemek icin ). 1.3 lt
İlgi aragon disktiller cekiyordum en son 0.7 lt

Toplamda 4 lt yakit tuketerek 4 seferde yapacagim isi bununla

1.9 ile 2.05 lt arasi mazotla yapabiliyorum .

Ki tek basima adam parasi extra vermeden yapiyorum . Saat basi minimum 16.000 metre kare alani isliyorum .

Bu makineyi kullandiktan sonra islemesinden cok memlunum . Toprak cok guzel cikiyor .

Seneye bitki hasat verimi icin anca fikirim olur.

Tesekkur ederim .

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.
Güzel bir tercih olmuş.
Hem yakıt, hem maliyet hem de zaman açısından verimliliği arttıracak bir adım.

• Beğen
Tepkiler: aydinli