Kolay gelsin Mesut bizde temmuz sonunda gelir balyacı.
kolay gelsin mesut ustam sana bişey danıssam
https://www.sahibinden.com/ilan/is-...yli-2012-model-balya-makinasi-532495246/detay
bu elıbol makınalar 20bin civarı kendi işimiz için alsak nasıl olur randıman verırmı bu marka nedense cok hesaplı
Kolay gelsin abi.
Kolay gelsin aga
Abi benim sezon erken başlayıp geç bitiyor mayıs gibi başlıyorum bağlamaya ekim gibi bitiriyorum ben biçer arkasına gitmiyorum kendi köyümde ve civar köylerde piyasaya yeşile biçim yapıyoruz yulaf fiğ yonca ve süt otu onları bağlıyorum hem biçme hem bağlama birde ikinciye anız toplayıp bağlıyorum kendime kışın satmak için o yüzden sezon uzun abi
Maşallah. Köyde çalışmayı özledim şantiyede arkadaşların arabalarının ufak tefek eksiklerini yapmayla gün geçiriyorum.
Ben iki ayda sanayideyim mayıs sonunda işi bırakıyorum abi balya şöförü gidiyorum kendi makinam köyde çalışacak babam çalıştıracak
Bizim Pınarbaşı'nın 118 köyü var hiç balya makinesi yok. Bizim ve bi kaç köye uzun zamandır Adana Kozan'dan Derya abi gelir 2 tane 7066 bi tanef 7056 traktörü var.
Kolay gelsin bende geçen hafta bitirdim bakım işleri aklımda kamera takma işi var sadece balyalari kontrol için
Maşallah kolay gelsin