Konuya cevap ver

Ynt:  YARDIMCI İKİ YENİ İŞ ALETİM

Yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum hızar motorunu. Motorlu testerenin babası STİHL ' dir. Pahalıdır. Biz ondan kullanırız. Seninkilerde inşallah işini görür. Hayırlı olsun.

ALTTA YAZDIKLARIMI MUTLAKA OKU

4 sene önce sol ayağıma tam ortadan vurdum. parmak liflerimi kopardım, kemiği sıyırdı birazda. Şimdi bi sakatlık yok çok şükür. ilk defa kullanmaya başlıyorsan bu işin en tehlikelisi üst üste duran ince dalları kesmektir. Ani değince seker. Ağaçları keserken en emniyetli şekil ağacı palanın alt tarafına gelecek şekilde motoru aşşa doru bastırmaktır. kestiğin ağaç motora ne kadar yakın olursa o kadar iyidir ister üstten ister alttan kesiyor ol.

ha mutlaka ve mutlaka çalışırken kalın kot giyin ve uç tarafı demir ayakkabılardan al. eldiven maske gözlük hikaye. onlar çapaklardan korur iyidir ama hayati kot ve ayakkabı.

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt