PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
YARDIMCI İKİ YENİ İŞ ALETİM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1447394" data-attributes="member: 25349"><p>Öbürü 10 yıl çalıştı,daha da çalışırdı,alınca hemen amerikan zincir takmıştım,buna da takarım,çok farkediyor.Bu tip makineler profesyonel kullanıma uygun değil.</p><p>Alet bozukken fırtınadan tarlaya düşen kavakları kesip parçalamak için komşudan Jonsered aldım,koca ağaçları peynir gibi doğradı,aradaki farkı kavradım.Ancak onun yenisi 16000 lira,ben 1600 liraya aldım.O makinenin parasına ben bundan 10 tane alıyorum.Jonsered o paraya değer mi,sürekli kullanım var ve ormancı gibi bir profesyonelseniz,yani testereden ekmek yiyorsanız değer.</p><p>Elektrikli olan MaxExtram' a gelince,o 10 yıldır sorunsuz çalışıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1447394, member: 25349"] Öbürü 10 yıl çalıştı,daha da çalışırdı,alınca hemen amerikan zincir takmıştım,buna da takarım,çok farkediyor.Bu tip makineler profesyonel kullanıma uygun değil. Alet bozukken fırtınadan tarlaya düşen kavakları kesip parçalamak için komşudan Jonsered aldım,koca ağaçları peynir gibi doğradı,aradaki farkı kavradım.Ancak onun yenisi 16000 lira,ben 1600 liraya aldım.O makinenin parasına ben bundan 10 tane alıyorum.Jonsered o paraya değer mi,sürekli kullanım var ve ormancı gibi bir profesyonelseniz,yani testereden ekmek yiyorsanız değer. Elektrikli olan MaxExtram' a gelince,o 10 yıldır sorunsuz çalışıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftlikler - Köyler
YARDIMCI İKİ YENİ İŞ ALETİM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt