Merhaba;
Tarlamda ufak bir sebzelik bahçem var. Hergün gidip sulama yapamıyorum. 1tonluk tank ve damlama sulama sistemi kurdum. Kurduğum sistem kuyudan tankı doldurup 2-3 gün sulama yapacak.
Şöyle bir durum var hergün gidip gelmek yerine ufak bir güneş paneli ile su tankına kuyudan su desteği sağlamak istiyorum.
Hergün benzinli sumotoru götür getir yapmadan işimi görsün istiyorum.
Motor olarak
bundan alıp kullanayım diyorum. sizce olur mu ?
Sadece şöyle bir durum var linkteki motor 20dk da bir durup dinlendirilmeli. yani bu motoru 20dk çalıştırıp 10dk dinlendirip tekrar 20dk çalıştırmak için ne yapabilirim?
YADA BU MOTORU BOŞVERİN ALTARNATİF NE KULLANABİLİRİM?
Tarlamda ufak bir sebzelik bahçem var. Hergün gidip sulama yapamıyorum. 1tonluk tank ve damlama sulama sistemi kurdum. Kurduğum sistem kuyudan tankı doldurup 2-3 gün sulama yapacak.
Şöyle bir durum var hergün gidip gelmek yerine ufak bir güneş paneli ile su tankına kuyudan su desteği sağlamak istiyorum.
Hergün benzinli sumotoru götür getir yapmadan işimi görsün istiyorum.
Motor olarak
HTML:
http://www.hepsiburada.com/mini-dalgic-pompa-mazot-su-yada-sut-pompasi-12-volt-p-HBV000004URWP?magaza=Detaymakine&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CPvrwN3u9tMCFUeZGwodPREBqQ
Sadece şöyle bir durum var linkteki motor 20dk da bir durup dinlendirilmeli. yani bu motoru 20dk çalıştırıp 10dk dinlendirip tekrar 20dk çalıştırmak için ne yapabilirim?
YADA BU MOTORU BOŞVERİN ALTARNATİF NE KULLANABİLİRİM?