PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yapraktan çinko kullanımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1448186" data-attributes="member: 95971"><p>Ben kullandım bu sene</p><p>İki sefer olmak üzere, Dekara;</p><p>200 Gr çinko sülfat</p><p>200 Gr magnezyum sülfat</p><p>100 Gr demir sülfat</p><p>50 Gr mangan sülfat</p><p>Deniz yosunu + hayvansal aminoasit</p><p>Kardeşlenmeye faydası var ama mahsulü yerden alıp da göğe çıkarmıyor.seneye uygular mıyım dersen kesinlikle yine uygularım, hatta sistemi değiştireceğim topraktan uygulayacağım, çünkü faydasını gördüm.</p><p>Topraktan uygulamada 1 Mart gibi</p><p>Dekara 4 kg çinko sülfat, 4 kg magnezyum sülfat, 2 kg demir sülfat, 1 kg mangan sülfat karıştırarak topraktan uygulayacağım.bu şekilde maliyet dekara 100 TL falan olur.bu uygulamanın maliyeti 15 kg buğday parası ama karşılığında 100 kg buğday vereceğini öngörüyorum.</p><p>Piyasada alıp kullanacağınız sıvı çinko gübreleri de çinko sülfatın sulandırılmış halidir, tereddüt etmenize gerek yok. ürünümüz edta şelatlıdır vs gibi laflar bana pazarlama yalanı gibi geliyor.ancak bu mevsim çinko için biraz geç.çinkoyu ve diğer mikro elementleri kıştan çıkar çıkmaz daha bebekken vermek gerektiğini biliyorum.bu saatten sonra anlamı kalmamış olabilir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1448186, member: 95971"] Ben kullandım bu sene İki sefer olmak üzere, Dekara; 200 Gr çinko sülfat 200 Gr magnezyum sülfat 100 Gr demir sülfat 50 Gr mangan sülfat Deniz yosunu + hayvansal aminoasit Kardeşlenmeye faydası var ama mahsulü yerden alıp da göğe çıkarmıyor.seneye uygular mıyım dersen kesinlikle yine uygularım, hatta sistemi değiştireceğim topraktan uygulayacağım, çünkü faydasını gördüm. Topraktan uygulamada 1 Mart gibi Dekara 4 kg çinko sülfat, 4 kg magnezyum sülfat, 2 kg demir sülfat, 1 kg mangan sülfat karıştırarak topraktan uygulayacağım.bu şekilde maliyet dekara 100 TL falan olur.bu uygulamanın maliyeti 15 kg buğday parası ama karşılığında 100 kg buğday vereceğini öngörüyorum. Piyasada alıp kullanacağınız sıvı çinko gübreleri de çinko sülfatın sulandırılmış halidir, tereddüt etmenize gerek yok. ürünümüz edta şelatlıdır vs gibi laflar bana pazarlama yalanı gibi geliyor.ancak bu mevsim çinko için biraz geç.çinkoyu ve diğer mikro elementleri kıştan çıkar çıkmaz daha bebekken vermek gerektiğini biliyorum.bu saatten sonra anlamı kalmamış olabilir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yapraktan çinko kullanımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt