Arkadaşlar amino asit çinko uygulaması yapacağım erken mi biraz daha beklemelimiyim.tek sefer uygulayacağım en faydalı zamanı ne zamanEkli dosyayı görüntüle 25413Ekli dosyayı görüntüle 25414Ekli dosyayı görüntüle 25415Ekli dosyayı görüntüle 25416Ekli dosyayı görüntüle 25417Ekli dosyayı görüntüle 25418Ekli dosyayı görüntüle 25419
Evet 12 kg gubretas süper ınci attimÜre attın mı hocam buna?
Üre attım 15 gün oldu gubretas süper ınci attimÖnce üre atmalısın buna daha sonra yapraktan beslemelisin
Kardeşim bizim burda buğdaylar kendini yeni yeni topluyor. Rakım 1570 bizde hasat 7. Ayın 25 i gibi olurAbi yaprak gübresi atmadıysan bir an önce atmalısın kardeşlenme zayıf gibi
Üreyi attım 15 gün oldu yapraktan beslemek için biraz daha beklemek iyi olurmu yoksa hemen yapilmalimiÖnce üre atmalısın buna daha sonra yapraktan beslemelisin
Kardeşlenme zamanı yapacağın uygulama kardeşlere etki eder ve biraz kök gelişimini tetikler.Üreyi attım 15 gün oldu yapraktan beslemek için biraz daha beklemek iyi olurmu yoksa hemen yapilmalimi
Teşekkür ederim doğan bey. Ben tek sefer yapacağım yapraktan sonra 12 kg 26 nitrat atmayı düşünüyorum sizce nasıl olurKardeşlenme zamanı yapacağın uygulama kardeşlere etki eder ve biraz kök gelişimini tetikler.
Ureyi yeni yeni duymaya başlamış buğdayların.
Eğer tarlaya iki sefer yaprak uygulaması için gireceksen (ki tavsiyemdir) şimdi uygula.
Yok ben tek seferde işi kurtarmak istiyorum diyorsan o zaman da kardeşlenme ile sapa kalkma dönemi arasında uygula.
Benim tavsiyem budur.
Evet kardeşim bizim burda rakım yüksek 1570.Abi bence biraz daha bekle dağlarda daha kar görünüyor hava sıcaklığı bayağı düşük gibi sizde tarlayı biraz kapatsın şöyle 1 karış olsun sonra uygula
O zaman şöyle yapın.Teşekkür ederim doğan bey. Ben tek sefer yapacağım yapraktan sonra 12 kg 26 nitrat atmayı düşünüyorum sizce nasıl olur
Demir vermeyelim mi toprakta kireç oranı yüksek cikiyorO zaman şöyle yapın.
Buğday sapa kalkmaya yakın çinko, potasyum ve magnezyum uygulamasi yapin.
Sonrada 26 lık can verin.
Var mi demir eksikliği?Demir vermeyelim mi toprakta kireç oranı yüksek cikiyor
Kireçli topraklarda genelde demir eksikliği oluyor diye. Yaprak analizi yaptirmadimVar mi demir eksikliği?
O zaman bi 50 gr 100 gr arasında demir sülfat ekleyin. Ezbere konuşmak gibi olmasın.Kireçli topraklarda genelde demir eksikliği oluyor diye. Yaprak analizi yaptirmadim
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorumO zaman bi 50 gr 100 gr arasında demir sülfat ekleyin. Ezbere konuşmak gibi olmasın.