PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Yağmurlama sprink hangi marka tercih etmeliyim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yusuf285s" data-source="post: 1453428" data-attributes="member: 45737"><p>Fotoğrafını attığın fiskiyeden denemek için 30 tane aldım benim hoşuma gitmedi çok fazla suluyo yeri dövüyor tarla su ememeden göl oluyor. Seyrek kursam arada çok boş kalıyor. Sadece yonca sulayacaksan işe yarar ama başka biseye yaramıyor ekini bile yatırıyor. Küçük uc taksam bu sefer boşa para vermiş olacam 2tonluk fıskiyelerden 3 kat pahalı. 3 tane deliği var sağ sol orta. Ortadaki delik suda pislik varsa hemen tıkanıyor. Yetişmiş mahsulü yoncayi patatesi pancarı sular tohum çıkarma işini yapamaz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yusuf285s, post: 1453428, member: 45737"] Fotoğrafını attığın fiskiyeden denemek için 30 tane aldım benim hoşuma gitmedi çok fazla suluyo yeri dövüyor tarla su ememeden göl oluyor. Seyrek kursam arada çok boş kalıyor. Sadece yonca sulayacaksan işe yarar ama başka biseye yaramıyor ekini bile yatırıyor. Küçük uc taksam bu sefer boşa para vermiş olacam 2tonluk fıskiyelerden 3 kat pahalı. 3 tane deliği var sağ sol orta. Ortadaki delik suda pislik varsa hemen tıkanıyor. Yetişmiş mahsulü yoncayi patatesi pancarı sular tohum çıkarma işini yapamaz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Yağmurlama sprink hangi marka tercih etmeliyim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt