Eylülün ilk haftasından sonra en uygun zamanda ekilebilir. Geçen yıl 22 eylülde ektik. Selamlar.yoksa çok erkenmi biraz dah bekliyelimi
Bence çok erken.Toğum yatağı hazırlanır . Eylül 15 i beklemek lazım
aleyküm selam eylülü bekleriz havalaması ıçıin 5 gün sonraEylülün ilk haftasından sonra en uygun zamanda ekilebilir. Geçen yıl 22 eylülde ektik. Selamlar.
Bence çok erken.Toğum yatağı hazırlanır . Eylül 15 i beklemek lazım
tohum yatağı hazır 10 temmuzda yağmurdan sonra anızları sürdüm.
teşekkür ederim bir hafta sonra ümük asit ve20 20 gübreyi atıp ızgara çekip beklesinmi,Bencede erken ekersin cikis yapar birdaha yagmur yagmaz kurur eylul ayni bekle
teşekkür ederim bir hafta sonra ümük asit ve20 20 gübreyi atıp ızgara çekip beklesinmi,
bir de havalanmiş olur ,tohumluk işini ayarladık.
Iyi olur toprak tava geldigi gibi izgara cek toprak hazir olsun eylul ayinda yagmur onune ekersin
Toprak kalınlığı nasıl bilmiyorum ama 4-5 parmak yağmur yağdı ise otlar cimlemlenme yapar ise bir karıştırma yaparsınız. Yağmur otları cimlemdirecek kadar değil ise beklemenizi tavsiye ederim bakarsın bir yağmur yağar Sonra tekrar çekmek zorunda kalırsıniniz mazot ve işçilik maliyeti artar. Eylülde gübreyi atıp karıştırip kuruya ekim yaparak üzerine yağmur yağmasını bekleyebilirsiniz.aleyküm selam eylülü bekleriz havalaması ıçıin 5 gün sonra
bi ızgara çekeyimi.
Hardal ilaci derkenbilacin adi ne hardali cikarmayan ilac varmi bilmiyorum varsada kesin cozum degildir cikis sonrasi intervix kesin cozumümükasti atariken içine hardal ilacı katmanın bir sakıncası varmı kanolayı çıkışta etkilermi,
selam.