PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yabancı Marka Pulluklar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1442418" data-attributes="member: 25349"><p>Bursa fuarında çok değişik Aydın pulluklar gördüm.</p><p></p><p>Bizim bayiye dedim ki, ''eğer siparişim (dönerlinin ek bacağı) birkaç hafta daha gecikirse ,doğrudan dörtlü dönerli Aydın pulluk alacağım ve bu üçlü dönerli ünlüyü de ikinci ele verip başımdan atacağım''.</p><p>Bana göre,pullukta yabancı markaları başkalarından farklı olmak ,farklı görünmek isteyen ve üç katını ödediğine göre geliri de yüksek çiftçiler tercih ediyor.</p><p>Kaliteye asla karşı olmadım ama sonuçta dönerli pulluk.Çok hassas, çok ileri teknolojiye sahip bir alet değil.Türklerde hakkını veriyor.</p><p>Herkes kendi aklını beğenirmiş,herkesin para ve keyifi kendine.</p><p>Resim: Aydın pulluk</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1442418, member: 25349"] Bursa fuarında çok değişik Aydın pulluklar gördüm. Bizim bayiye dedim ki, ''eğer siparişim (dönerlinin ek bacağı) birkaç hafta daha gecikirse ,doğrudan dörtlü dönerli Aydın pulluk alacağım ve bu üçlü dönerli ünlüyü de ikinci ele verip başımdan atacağım''. Bana göre,pullukta yabancı markaları başkalarından farklı olmak ,farklı görünmek isteyen ve üç katını ödediğine göre geliri de yüksek çiftçiler tercih ediyor. Kaliteye asla karşı olmadım ama sonuçta dönerli pulluk.Çok hassas, çok ileri teknolojiye sahip bir alet değil.Türklerde hakkını veriyor. Herkes kendi aklını beğenirmiş,herkesin para ve keyifi kendine. Resim: Aydın pulluk [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Yabancı Marka Pulluklar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt