Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vanvey hakkında kullanan arkadaslarımızda bilgi tecrübe alabilirmiyiz nerelerde kullanılır kullanıslımı verime varmıdır bi etkisi yoksa gereksiz bir aletmiki gibi ..
Traktör küçükse eğer vanvey büyük ise goble alın bence de.nadas yaptığım tarlaları kültivatör ile ikiledigimde otlaniyor ama vanvey ile ikileme yaptığımda hiç ot olmuyor toprağı da un gibi yapıyor bende tavsiye ederim
Ben 275 mf ye 10 lu vanvey takıyorum 92 beygir çift çeker olan traktörume komşunun 24 goblesini taktım çok rahat boş ta gider gibi çekti sanırım 28 lisini bile çeker gibime geldi
Bende biraz önce komsunun 12 li vanveyini denedim güzel cekiyor ama biraz indirince önünü atıyor acaba büyük gelsigindenmi yoksa bu capraz durdugu. İcin dogallıgındamı varki
O kılavuz traktör un arka tekeri ile paralel durması aynı istikamette gitnesi lazım..
Makine biraz çapraz durduğu için yan kolu biraz aşağı indirmeniz gerekiyor
Hayır traktör un sağ kolunu biraz indirebilirsiniz.orta koluda sağ tarafta ki kola orantılı olarak uzatıp kısaltma yapın.orta kol eğer çok uzun sa makina çapraz durduğu icin sol tarafı çok batacak ve traktör un arkasini çizginin dışına doğru cekecektir.
Ben traktörü cizginin icine yitiyordu demekki benim orta kol kısamıymıs ozaman
Bide benim.sol taraf arka ciziyi acmıyordu pulluk gibi vanveyin sag tarafa pulluk gibi deviriyor ama sol taraf ciziyi acmıyordu dedigim gibi traktöre biraz ayar verincede cizinin icine yittigi icinde asagı indiremedim
Ozaman senin kullandığın makine nin klavuz tekeri düz değil dir ayarı bozuk tahminim arka tekerle aynı istikamette olması lazım ciziye doğru çekiyorsa sağa dönük olabilir. Teker vanvey in önünde mi arkasında mi bazı modeller de değişik lik olabiliyor