Sen valtra kullanıyormusun?aaabuzer link=topic=55371.msg591457#msg591457 date=1336554394' Alıntı:yes ki ne yes
emine katılıyorum. ağır işlerde çok iyi olur, ama ara işlerde çok yakar. diğer yönden güzel bi makina...Emin Ünal link=topic=55371.msg591847#msg591847 date=1336592991' Alıntı:Fazla yakar.Ama Valtrayla pullukla sürüm yaparken,yüksek viteste asılacan.Yoksa fazla yakar.Yüksek viteste asıl nh case gibi kolay kolay boğulma & kesilme filan yapmaz.Eğer gezmek,ilaç atmak,gübre atmak için alırsan ocağına incir ağacı diker haberin olsun
ali_durmuş link=topic=55371.msg591851#msg591851 date=1336593161' Alıntı:emine katılıyorum. ağır işlerde çok iyi olur, ama ara işlerde çok yakar. diğer yönden güzel bi makina...
aynen...Emin Ünal link=topic=55371.msg591859#msg591859 date=1336593375' Alıntı:Valtra ' nın Dadı başka ;D güçç*-*
şuan şartlar zor mazot gübre pahalı herkezin kendi bir düşüncesi var tabi.bizim buralarda valtra tutulmuyo kullanan yok.İyi makinadır tabi.Bende bir aralar merak sardım ama tez geçti merakım kendin bilirsin bir dene derim.Kullan bir tanıdığının varsa yada git bayiye denemelik al 1 kaç günlüğüne kendin gör bence .
Ben 75 alı cam abi büyük küçük işleri hepsini yapı cam çapa ilaçlama getir götür işleri almak istiyorum ama fazla yakıyor diyorlar çekiniyorumYnt: valtra yakitini fazla diolar bu dogrumu
bende a95 var gübre ilaç vs veya ara işlerde kullanma her ne derseniz deyin veya ağır işler kendi emsallerinin hepsinden az yakıyor. ama tutup da fiat 480 veya ferguson 240 ile yakıtını karşılaştırıyorsanız onlardan fazla yakar ama ferguson 285 ve üzeri tumosan 82 80 ve üzeri hele nh ların 85 ve üzerinin hepsinden az yakıyor fazla yakıyor diyende yalan söylüyor yada traktör sürmesini bilmiyor
Bende 85 lik var yol yakıtı biraz fazlaBen 75 alı cam abi büyük küçük işleri hepsini yapı cam çapa ilaçlama getir götür işleri almak istiyorum ama fazla yakıyor diyorlar çekiniyorum
Ben yeni aldım daha kullanmak nasip olmadı sezon bittiğinden dolayı. Baya araştırma yaptım çoğu kişi memnun yakıtından çekişinden.Ben 75 alı cam abi büyük küçük işleri hepsini yapı cam çapa ilaçlama getir götür işleri almak istiyorum ama fazla yakıyor diyorlar çekiniyorum
Gözümüz üzerinde konu bekliyoruz senden.Ben yeni aldım daha kullanmak nasip olmadı sezon bittiğinden dolayı. Baya araştırma yaptım çoğu kişi memnun yakıtından çekişinden.
Tabi memnun olmayan da var her markanın memnun edemediği bir kesim vardır.
Ynt: valtra yakitini fazla diolar bu dogrumu
1998 yılından beri Valtra 6400 kullanıcısı olarak emsallerine göre az yaktığı kanaatindeyim burda yerli üretilenleri bilmem ama avrupa olanlar iyi.