Valtra 6850 teaktörümün beyin arızası var hangi ustaya götürsem yapamadı.Teaktör çalışıyor ama yürümüyor.Bu işin erbabı usta önerisi olan varmı
Samsun Terme tarafının servisine bir sor orada çok valtra yatağı TermeGötürdüm kaç farklı elektronikçiye götürdüm yapamıyolar.Yeni beyin aldım onunda ayarını yapamıyolar sorunu bir türlü bulamadıkar
Evet 15 gazı geçmiyoraldığın yeni beyin 15 gazı geçmiyor mu? üstünden çıkan part no ların tutması lazım.
Samsun Terme tarafının servisine bir sor orada çok valtra yatağı Terme
Evet 15 gazı geçmiyor
5700 ₺ e aldım ama 2 sene olduÇözüm belli. Beyin ile traktörün bilgisayarla eşleştirilmesi gerekir. Serviste EEC yazılımı ile yeni beyin traktröre tanıtılacak. Hazır tanıtılmışken de motor devir sabitlemeyi de yazılımdan açtır. Kullanırken çok rahat edersin.
Bu arada mahsuru yoksa yeni beyni 1250 euro civarina mı aldın?
Ben sıfır beyin aldın takmaya çalışıyorsun zannettim. Bu durumda o serinin kronik sorunu tekrarlamış. Hele bir de beyini herkes açıp tamir etmeye kalktıysa tek tamirlik şansı da gitmiştir. Anladığım kadarıyla beyin çöp olmuş. Belki beynin ordaki sigortaları çıkarıp takarak denersen uzatmaları oynayabilirsin. Geçmiş olsun.
Ben sıfır beyin aldın takmaya çalışıyorsun zannettim. Bu durumda o serinin kronik sorunu tekrarlamış. Hele bir de beyini herkes açıp tamir etmeye kalktıysa tek tamirlik şansı da gitmiştir. Anladığım kadarıyla beyin çöp olmuş. Belki beynin ordaki sigortaları çıkarıp takarak denersen uzatmaları oynayabilirsin. Geçmiş olsun.
Bu sorunu çözebilecek tanıdığınız varmı